Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
18°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Alanya’da Öğrenci Servisine Saldıran Sürücü ve Babası Adliyeye Sevk Edildi

Alanya’da Öğrenci Servisine Saldıran Sürücü ve Babası Adliyeye Sevk Edildi

Antalya’nın Alanya ilçesinde, öğrencilerin bulunduğu bir servis aracının sürücüsü ile tartışan bir otomobil sürücüsü ve babası, kırmızı ışıkta durdukları sırada servis aracının camlarını sopa ile kırdılar.

Antalya’nın Alanya ilçesinde, öğrencilerin bulunduğu bir servis aracının sürücüsü ile tartışan bir otomobil sürücüsü ve babası, kırmızı ışıkta durdukları sırada servis aracının camlarını sopa ile kırdılar.

Alanya’da Öğrenci Servisine Saldıran Sürücü ve Babası Adliyeye Sevk Edildi

Antalya’nın Alanya ilçesinde, öğrencilerin bulunduğu bir servis aracının sürücüsü ile tartışan bir otomobil sürücüsü ve babası, kırmızı ışıkta durdukları sırada servis aracının camlarını sopa ile kırdılar. Bu olay, dün akşam saatlerinde Alanya Mersin D-400 karayolu Dinek Kavşağı’nda gerçekleşti.

Trafikte Tartışma ve Saldırı

Trafikte seyir halindeyken 07 C 32301 plakalı servis şoförü H.Ş. ile 48 YN 617 plakalı aracın sürücüsü F.S. arasında bir tartışma çıktı. Araçların kırmızı ışıkta durduğu sırada, F.S. aracından indi ve elindeki sopayla servis aracının ön camına defalarca vurdu. Çevredeki diğer vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalışırken, F.S. aracına binip olay yerinden hızla uzaklaştı.

Polis Hızla Müdahale Etti

Araç plakası ve güvenlik kameralarından yola çıkarak, olay yerinden kaçan F.S. ve olay anında yanında olduğu belirlenen babası M.S.'yi kısa süre içinde yakalayan polis, saldırganları gözaltına aldı. Sopayla saldırı sonrasında servis aracının ön camında hasar oluştuğu görüldü.

Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi

Bu sabah saatlerinde, polis tarafından yakalanan M.S. ve F.S. Alanya Adliyesi’ne sevk edildi. İki şüphelinin adliyeye sevki sırasında yakınlarının da olduğu görüldü. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız