Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Adana | Adana’da Eski Sevgilisinin Kafesini Kurşunlattı!

Adana’da Eski Sevgilisinin Kafesini Kurşunlattı!

Adana’da kıskançlık krizine giren eski sevgili, kız arkadaşının çalıştığı kafeye silahlı saldırı düzenletti. Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu saldırıya karışan 7 kişi yakalandı, 5’i tutuklandı.

Adana’da kıskançlık krizine giren eski sevgili, kız arkadaşının çalıştığı kafeye silahlı saldırı düzenletti. Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu saldırıya karışan 7 kişi yakalandı, 5’i tutuklandı.

Adana’da Eski Sevgilisinin Kafesini Kurşunlattı!

Adana’nın Seyhan ilçesinde eski sevgili dehşeti yaşandı. Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Bulvarı’nda bulunan bir kafeye yapılan silahlı saldırının ardında, kıskançlık ve intikam duyguları yatıyordu.

Kıskançlık Krizinde Kafe Hedef Oldu

İddiaya göre, eski sevgilisi D.E. (22), kız arkadaşının kafede çalışan biriyle yakınlaşmasını öğrenince öfkeden deliye döndü. Bu duruma dayanamayan şüpheli, kız arkadaşının işten çıkarılması için kafe müdürü K.A.’yı tehdit etti ancak karşılık bulamadı. Bunun üzerine eski sevgili, arkadaşları aracılığıyla kafeye silahlı saldırı düzenletti.

Adana’da Eski Sevgilisinin Kafesini Kurşunlattı2

Kurşunlayan Kişi 17 Yaşındaydı

Plakasız bir araçla kafeye gelen saldırganlar, hızla ateş açıp kaçtı. Olayda yaralanan olmazken, polis hemen soruşturma başlattı. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 40 saatlik kamera kayıtlarını inceledi, teknik ve fiziki takip yaptı. Yapılan çalışmalarla saldırının azmettiricisi eski sevgili D.E. ve arkadaşı M.E.T. (21) olduğu tespit edildi. Saldırıyı ise 17 yaşındaki M.Ş.E. isimli genç gerçekleştirdi.

5 Şüpheli Tutuklandı

Olayın üzerinden 24 saat geçmeden polis, Çukurova ilçesi Beyaz Mahallesi’ndeki bir eve baskın yaptı. Baskında azmettirici ve saldırganların da aralarında olduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Aramalarda, saldırıda kullanılan 3 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan D.E., M.E.T., M.Ş.E., E.K. ve K.C. tutuklanırken, diğer 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız