Olay, saat 04.00 sıralarında Seyhan ilçesi Karasoku Mahallesi’nde meydana geldi. Tütün ürünleri satan iş yerinin sahibi, dükkanını kapatma hazırlığı yaptığı sırada dışarıda bulunan reklam tabelasını içeri almak için dışarı çıktı. Bu sırada kaldırımda yürüyen kimliği belirsiz bir erkek, yanında bulunan 1’i kadın 2 kişiyle birlikte çekirdek çitleyerek ilerliyordu.
Esnafın içeri girmesini fırsat bilen şüpheli, taburenin üzerindeki cep telefonunu fark etti. Saniyeler içinde el çabukluğuyla telefonu alan zanlı, hiçbir şey olmamış gibi yürümeye devam etti.

Kameralar Her Şeyi Kaydetti
Bir müşteriye ait olduğu öğrenilen cep telefonunun yerinde olmadığını fark eden iş yeri sahibi, güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde, şüphelinin rahat tavırlarla yaklaşarak telefonu aldığı anlar net bir şekilde görüldü.
Olayı fark eden esnaf, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını da inceleyerek kimliği belirsiz şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Polis Hırsızın Peşinde
Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak şüphelinin kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Çekirdek çitleyerek yürüyen şahsın, aynı bölgede benzer olaylara karışmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.
