Adana'nın İmamoğlu ilçesine bağlı Saygeçit Mahallesi TOKİ Konutları’nda yaşayan, 1 çocuk babası 72 yaşındaki zihinsel engelli Vahit Şentuna, 6 Aralık günü ilçe merkezindeki bir çay ocağına gitmek için evinden çıktı. Ancak Şentuna’dan o saatten sonra bir daha haber alınamadı.
Ekipler Harekete Geçti
Yakınlarının kayıp ihbarında bulunmasının ardından jandarma, polis ve AFAD ekipleri bölgede geniş çaplı arama-kurtarma çalışması başlattı. Kırsal alanlar, boş araziler ve yerleşim çevresi ekipler tarafından didik didik arandı.

5 Günlük Aramada İz Bulunamadı
Yaklaşık 5 gün süren yoğun çalışmalara rağmen Vahit Şentuna’ya ait herhangi bir ize rastlanmadı. Bunun üzerine sahadaki arama faaliyetlerine ara verilirken, Emniyet Müdürlüğü ekipleri çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.
Dron Destekli Arama Yeniden Başladı
Kayıp şahsın bulunması için ekipler bugün itibarıyla arama çalışmalarını yeniden başlattı. Dron desteğiyle sürdürülen çalışmalarda özellikle geniş alanlar ve ulaşılması zor bölgeler havadan taranıyor.
Adana’da Kaybolan 72 Yaşındaki Şentuna’dan Günlerdir Haber Yok!