26-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın üçüncü ayağı Rally Bodrum, heyecan dolu anlara ev sahipliği yapacak. Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde gerçekleştirilecek organizasyon, otomobil tutkunlarını bir araya getirecek.

Başlangıç Seremonisi Bodrum Belediye Meydanı'nda Gerçekleşecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Kaymakamlığı, Milas Kaymakamlığı, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi'nin desteklediği etkinlik, 26 Nisan Cuma akşamı saat 20.30’da Bodrum Belediye Meydanı’nda start seremonisiyle başlayacak. Ralli öncesinde, 22-27 Nisan tarihleri arasında Oasis Bodrum’da düzenlenecek olan sergi, drift, tırmanma, pist ve off-road yarış araçlarına ev sahipliği yapacak.

Petkimspor Bodrum Spor'u evinde ağırlıyor Petkimspor Bodrum Spor'u evinde ağırlıyor

Ralli Pilotları Otomobil Severlerle Buluşacak

Rally Bodrum'a katılacak olan ralli pilotları, otomobil severler ve basınla 25 Nisan Perşembe günü saat 18.00’de Oasis Bodrum’da bir araya gelecek. Volkan Işık, Ali Türkkan, Burak Çukurova, Ümit Can Özdemir ve Uğur Soylu gibi ünlü isimler, ralli hakkında bilgi verecek ve hayranlarının sorularını yanıtlayacak.

Doğal Güzellikler Arasında Yarış

Bodrum'un eşsiz doğal güzellikleri arasında gerçekleşecek olan ralli, Çamlık, Mazı, Fesleğen ve Etrim bölgelerindeki asfalt zeminli etaplarda gerçekleşecek. Bu yıl Milas bölgesinden de yeni etaplar eklendiği mücadele, iki gün boyunca devam edecek. Cumartesi günü Milas-Bodrum arasındaki 3 özel etapta yarışacak olan pilotlar, pazar günü ise Bodrum'da yer alan 3 özel etapta kıyasıya mücadele edecekler. Aynı zamanda Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve Celal Gülerhan TOSFED Ralli Kupası'na da puan verecek olan ralli, 28 Nisan Pazar günü ödül töreni ile son bulacak.

Kaynak: İHA