20 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın tarihi ve gündemi, Türkiye’nin gündemini ve ekonomik gelişmeleri yakından takip eden vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. 

Toplantının Tarihi ve Saati

Yeni Kabine Toplantısı, 20 Kasım Pazartesi günü saat 15.30’da başlayacak. Toplantı, her iki haftada bir gerçekleştirilen ve bu hafta yapılıp yapılmayacağı merak edilen Kabine Toplantısı’nın tarihi olarak belirlendi.

Toplantının Gündemi

Toplantının gündeminde birçok önemli konu bulunuyor:

İsrail’in Gazze’deki Katliamı: İsrail’in Gazze’deki katliamı ve Türkiye’nin bu konuda yürüttüğü diplomasi trafiği, toplantının ana gündem maddelerinden biri olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu konuyu dünya gündemine taşımayı hedefliyor.

Gazze’ye İnsani Yardımlar: Gazze’ye ulaştırılan insani yardımlar da toplantıda görüşülecek. Türkiye, şu ana kadar bölgeye 10 uçak ve bir gemi dolusu insani yardım ve tıbbi malzeme gönderdi.

Ekonomik Gelişmeler: Ekonomideki son gelişmeler, toplantının önemli gündem maddelerinden biri olacak.

Terörle Mücadele: Terörle mücadele, toplantıda ele alınacak diğer bir konu başlığı olacak.

Antalya'da 19 mayıs coşkusu denizlerde yaşandı: Tekneler Türk bayraklarıyla süslendi Antalya'da 19 mayıs coşkusu denizlerde yaşandı: Tekneler Türk bayraklarıyla süslendi

Bu önemli toplantıda, tüm bu konuların yanı sıra faizsiz evlilik kredisi ve ev hanımlarına emeklilik gibi konular da gündeme gelebilir.

Kaynak: Kamer Durdu