Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Tutuklanan Manavgat Belediye Başkanı Nefi Kara'dan İlk Açıklama

Tutuklanan Manavgat Belediye Başkanı Nefi Kara'dan İlk Açıklama

Tutuklanan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, cezaevinden yaptığı ilk açıklamada rüşvet iddialarını reddetti, Manavgatlılara ve partisine mesaj verdi. Başkan Kara, Manavgat Belediyesi yönetimi için başlayan tartışmalara değindi.

Tutuklanan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, cezaevinden yaptığı ilk açıklamada rüşvet iddialarını reddetti, Manavgatlılara ve partisine mesaj verdi. Başkan Kara, Manavgat Belediyesi yönetimi için başlayan tartışmalara değindi.

Tutuklanan Manavgat Belediye Başkanı Nefi Kara'dan İlk Açıklama

Antalya'da Manavgat Belediyesi'ne yönelik 'rüşvet' soruşturması kapsamında tutuklanan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, sosyal medyadan Manavgatlılara seslendi.

Başkan Niyazi Nefi Kara 'Rüşvet' Görüntülerine Ne Dedi?

İtibar suikastçılarının yalan ve iftiralarıyla cezaevinde tutulduğunu belirten Başkan Kara, "Medya ve siyaset üzerinden sanki paylaşılan rüşvet görüntüleri bana aitmiş ya da benim bilgim dahilinde bir rüşvet düzeni kurulmuş gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Görüntülerin kameraya alındıktan hemen 10 dakika sonra alt metinleri ile birlikte basında paylaşılmış olması, suçüstü yakalanan itirafçının vücut dili ve tepkileri şahsımı ve partim Cumhuriyet Halk Partisi’ni itibarsızlaşmaya yönelik önceden planlanmış bir algı yönetimi çalışmasının devreye sokulduğunu gösteriyor" dedi.

"Onlar Adına Üzülüyorum"

Yargılama süreci başladığında kendisiyle ilgili iddiaların asılsız, bunun planlı bir itibarsızlaştırma operasyonu olduğunun açıkça ortaya çıkacağını dile getiren Başkan Niyazi Nefi Kara, "Bu süreçte yürütülen algı operasyonunun etkisiyle dürüstlüğümden ve haklılığımdan şüphe duyanların yarın yaşayacağı mahcubiyet için onlar adına üzülüyorum." ifadelerini kullandı.

"Seçimi Kazanamadılar, Şimdi El Ovuşturuyorlar"

Manavgat Belediyesi yönetimi için başlayan tartışmalara değinen Başkan Kara şu açıklamayı yaptı:

"Seçimde kazanamadıkları belediye yönetimini “Başkan Vekilliği” yoluyla ele geçirmek için elini ovuşturanlara karşı Manavgatlı hemşehrilerimin gösterdiği tepkiyi takdirle karşılıyorum. Beni yıllardır tanıyan, bana “halkın doktoru”, "halkın vekili", "halkın başkanı" sıfatını layık gören; benim dürüstlüğüme inanan yoldaşlarım, partililerim, belediye çalışanlarım ve Manavgatlı hemşehrilerim ile birlik ve dayanışma içinde bu süreci atlatacağız. İftiracılar amaçlarına ulaşamayacaklar, bunun hesabını hukuk önünde de soracağız. Ben yine Manavgat’ın sokaklarında alnım ak, başım dik yürümeye, "halkın başkanı" olarak Manavgat’ımıza hizmet etmeye devam edeceğim. Sizleri çok seviyorum. Yakında görüşmek üzere..."

Tutuklanan Manavgat Belediye Başkanı Nefi Kara'dan İlk Açıklama Seçimi Kazanamadılar, Şimdi El Ovuşturuyorlar 2

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız