Türk Hava Kurumu 7 Şehirde Kat Karşılığı İhaleye Çıkıyor! Burdur da Listede

Türk Hava Kurumu (THK), 7 ildeki arsalarını kat karşılığı değerlendirmek üzere ihaleye çıkıyor. Listede Burdur’un Yeşilova ilçesindeki taşınmaz da var.
Türk Hava Kurumu 7 Şehirde Kat Karşılığı İhaleye Çıkıyor! Burdur da Listede

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı (THK); Burdur, Osmaniye, Mersin, Denizli, Kütahya, Çanakkale ve Afyonkarahisar illerinde, mülkiyetindeki arsaları kat karşılığı değerlendirmek üzere ihaleye çıkacak.

Burdur'da 132 Metrekarelik Arsa İçin İhale

THK, Burdur'un Yeşilova ilçesi Merkez Mahallesi’nde bulunan 132,33 metrekarelik arsayı kat payı karşılığında bina yapım işi için ihaleye açtı. Mevcutta 2 katlı yığma bina bulunan parsel, yıkılarak yerine yeni yapı inşa edilecek.

Türk Hava Kurumu'nun ihalesi, 15 Ekim 2025 günü saat 15.00'te yapılacak. Teklifler kapalı zarf yöntemi ile Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı Satın Alma ve Destek Hizmetleri Birimi'ne teslim edilecek. Şartname bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.

7 İlde Benzer İhaleler

THK, yalnızca Burdur’da değil, Türkiye’nin farklı bölgelerinde de arsa karşılığı bina yapımı için ihaleye çıktı. İhale açılan diğer yerler; Burdur İli, Yeşilova İlçesi, Merkez Mahallesi; Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Rauf Bey Mahallesi, Mersin İli Erdemli İlçesi; Denizli ili, Çal İlçesi, Hüseyinler Mahallesi; Denizli ili, Sarayköy İlçesi, Turan Mahallesi; Kütahya ili, Merkez İlçesi, Alipaşa Mahallesi; Çanakkale İli, Yenice İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Afyonkarahisar ili, Bolvadin İlçesi, HacıHalife Mahallesi olarak açıklandı.

turk-hava-kurumu-7-sehirde-kat-karsiligi-ihaleye-cikiyor-burdur-da-listede-2.webp

turk-hava-kurumu-7-sehirde-kat-karsiligi-ihaleye-cikiyor-burdur-da-listede-3.webp

Kaynak:Banu Yapar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.