Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Mersin | Mersin’de Skunk Sevkiyatı Dronla Çözüldü! Kilolarca Madde Ele Geçirildi

Mersin’de Skunk Sevkiyatı Dronla Çözüldü! Kilolarca Madde Ele Geçirildi

Mersin’de polis ekipleri tarafından yolcu minibüsüne düzenlenen operasyonda 35 kilogram skunk ele geçirildi. Dron ile takip edilen araçta bulunan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mersin’de polis ekipleri tarafından yolcu minibüsüne düzenlenen operasyonda 35 kilogram skunk ele geçirildi. Dron ile takip edilen araçta bulunan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
Mersin’de Skunk Sevkiyatı Dronla Çözüldü! Kilolarca Madde Ele Geçirildi

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde taşıdığı değerlendirilen bir yolcu minibüsünü tespit etti. Araç, TAG Otoyolu üzerinden Mersin’e giriş yaparken hem karadan hem de İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği ekipleri tarafından dronla takibe alındı.

akdenizgercekhatayda-skunk-sevkiyati-dronla-cozuldu2.webp

35 Kilogram Skunk Ele Geçirildi

Takip sonucunda Mersin girişinde durdurulan minibüste yapılan aramada 35 kilogram skunk bulundu. Olayla bağlantılı olarak araçta bulunan A.U. ve M.Ç. gözaltına alındı.

Bir Şüpheli Tutuklandı

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.U., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

akdenizgercekhatayda-skunk-sevkiyati-dronla-cozuldu3.webp

“Mücadele Kararlılıkla Sürecek”

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik mücadelenin aynı kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.


Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız