Kaza, Mersin-Antalya D-400 kara yolu üzerinde, Erdemli ilçesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.Y. idaresindeki 33 V 0997 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak refüje çarptı.
Otomobil Takla Atarak Ters Döndü
Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil takla atarak ters döndü. Kazada sürücü S.Y. yaralandı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı Sürücü Hastaneye Kaldırıldı
Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü, ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, otomobil çekici yardımıyla refüjden kaldırıldı.
Kaza Anı Kameraya Yansıdı
Öte yandan kaza anı, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde otomobilin bir kamyonun önünden savrularak takla attığı ve ters döndüğü anlar net bir şekilde görüldü.
Drift Attı, Ehliyeti Gitti! Mersin’de Trafik Magandalarına Taviz Yok