Akdeniz Gerçek | Burdur | Burdur’da Alkol Denetimi Gerginliği: Gazeteciye Şaşırtan Tepki!

Burdur’da Alkol Denetimi Gerginliği: Gazeteciye Şaşırtan Tepki!

Burdur’da uygulama noktasında durdurulan ve 0.97 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücünün ehliyetine 6 ay el konulurken, 9 bin 268 lira ceza kesildi. Araçtaki yolcunun gazeteciye yönelttiği sorular ise dikkat çekti.

Burdur’da uygulama noktasında durdurulan ve 0.97 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücünün ehliyetine 6 ay el konulurken, 9 bin 268 lira ceza kesildi. Araçtaki yolcunun gazeteciye yönelttiği sorular ise dikkat çekti.

Burdur’da Alkol Denetimi Gerginliği: Gazeteciye Şaşırtan Tepki!
KAYNAK: İha

Olay, gece saatlerinde Burdur–Fethiye kara yolu üzerinde bulunan polis uygulama noktasında meydana geldi. Polis ekipleri tarafından durdurulan 34 HE 3422 plakalı otomobilin sürücüsü K.D.’ye alkol kontrolü yapıldı. Yapılan ölçümde sürücünün 0.97 promil alkollü olduğu belirlendi.

akdenizgercekdenetimi-gerginligi2

Ehliyete El Konuldu, Para Cezası Kesildi

Alkollü araç kullandığı tespit edilen sürücü K.D.’nin ehliyetine polis ekipleri tarafından 6 ay süreyle el konuldu. Ayrıca sürücüye 9 bin 268 lira idari para cezası uygulandı.

akdenizgercekdenetimi-gerginligi3

Yolcudan Gazeteciye Dikkat Çeken Tepki

Ceza işlemleri sırasında araçta yolcu olarak bulunan bir şahıs, olayı görüntüleyen gazeteciye tepki gösterdi. İlk olarak gazeteciye basın kartını soran yolcu, daha sonra şu ifadeleri kullandı:

“Haberin konusu ne? şu anda biz şehirlerarası yolculuk yapan birisiyiz. Haber değeri olan bir olay da yok. Konu ne onu anlamadık.”

akdenizgercekdenetimi-gerginligi4

İşlemler Tamamlandı

Polis ekipleri, gerekli işlemlerin ardından sürücüyü araçtan indirerek süreci tamamladı. Olayda herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, uygulama noktasındaki denetimlerin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız