Burdur Bucak'ta Mahalleli Canından Bezdi, 20 kamyon Çöp Çıkarıldı
Burdur'un Bucak ilçesinde kötü kokuların sardığı eve giren belediye ekipleri şoke oldu. Çöp ev olduğu belirlenen meskenden tamı tamına 20 kamyon atık çıkarıldı.

Yayınlanma:
Burdur'un Bucak ilçesinin Çukur Mahallesi'ndeki bir evden kötü koku yayıldığı ihbarı ekipleri harekete geçirdi.
Bucak Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri çöp eve dönüşen meskende çalışma yaptı. Çevreye kötü koku yayan ve mahalle sakinlerini hayatlarından bezdiren ev temizlendi.
20 Kamyon Çöp Çıkarıldı
İş makinesiyle kamyonlara doldurulan Saman balyaları, sanayi ve mobilya atıkları, çeşitli metal parçaları, giysi ve benzeri çöpler iş makineleriyle kamyonlara dolduruldu. Evden toplamda 20 kamyon çöp çıkarıldı.
İlaçlama Yapıldı
Bucak Belediyesi ekiplerinin, temizlik işleminin ardından ev ve çevresinde ilaçlama yapıldığı öğrenildi.
Yerel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.