Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
18°
Akdeniz Gerçek | Yaşam | Erzurum’da nesli tükenmekte olan Hopa Engereği çiftleşme dansıyla görüntülendi

Erzurum’da nesli tükenmekte olan Hopa Engereği çiftleşme dansıyla görüntülendi

Oltu'da, çalılıklar arasında adeta bir dans gösterisi sergileyen Hopa Engereği, vatandaşları hayrete düşürdü.

Oltu'da, çalılıklar arasında adeta bir dans gösterisi sergileyen Hopa Engereği, vatandaşları hayrete düşürdü.

Erzurum’da nesli tükenmekte olan Hopa Engereği çiftleşme dansıyla görüntülendi

Erzurum'un Oltu ilçesinde, doğanın içinde yaşanan olağanüstü anlardan biri daha yaşandı. Nuh Albayrak isimli bir vatandaş, çalılıkların arasında adeta dans eden iki yılanı cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.

Oltu'nun Ayvalı Mahallesi'nde, Oltu Çayı kenarında yaşanan bu olayda, nesli tükenmekte olan ve yörede "Hopa Engereği" olarak bilinen iki yılanın çiftleşme dansı, izleyenleri büyüledi.

Ayvalı Mahallesi sakinlerinden Nuh Albayrak, evine dönerken çalılıkların arasında dans eden yılanları fark etti ve hemen cep telefonuyla kayıt yapmaya başladı. Yılanlar, yaklaşık 15 dakika boyunca dans ettikten sonra Nuh Albayrak'ı fark edince çalılıkların içerisinde gözden kayboldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız