Millilerden Başkan Uysal’a ziyaret

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin tesislerinde sürdüren İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı, Belediye Başkanı Ümit Uysal’a 07 numaralı milli takım forması hediye etti
Millilerden Başkan Uysal’a ziyaret

    Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de 18-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi tesislerinde sürdüren İşitme Engelliler Milli Takımı, Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti

    Milli takım antrenörü Serdar Eler, Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Şube Sorumlusu Özcan Yılmaz’ın da yer aldığı ziyarette, Başkan Uysal’a 07 numaralı milli takım forması hediye edildi. Antrenör Eler, “Bize desteğinizden dolayısıyla hem milli takımımız hem de oyuncularım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.



    Başkan Uysal ise İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı’nın Avrupa ve Dünya şampiyonalarında dereceler etmiş, olimpiyat şampiyonu olmuş çok başaralı bir takım olduğunu belirterek, “Avrupa Şampiyonası’nda da size sonuna kadar güveniyoruz. Kupayla, ülkemize döneceğinize, bize bir gurur daha yaşatacağınıza yürekten inanıyorum. Muratpaşa, milli takımımıza uğurlu gelecek” diye konuştu.

  

Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.