Kerem Aktürkoğlu Benfica Formasıyla İlk Maçında Gol Attı

Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla çıktığı ilk maçta gol atarak dikkat çekti. Benfica, Santa Clara'yı 4-1 mağlup ederken Kerem'in performansı göz doldurdu.
Kerem Aktürkoğlu Benfica Formasıyla İlk Maçında Gol Attı

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla çıktığı ilk maçta gol sevinci yaşadı. Galatasaray’dan 12 milyon avro bedelle transfer edilen 25 yaşındaki oyuncu, Portekiz Ligi’nin 5. haftasında Santa Clara’ya karşı oynanan maçta sahne aldı. Karşılaşmanın 27. dakikasında Orkun Kökçü'nün yaptığı asistle şık bir vuruş gerçekleştiren Kerem, yeni takımıyla ilk golünü kaydetti.

Benfica Santa Clara'yı 4-1 Mağlup Etti

Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle öne geçen Benfica, maçı 4-1’lik skorla kazandı. 34. dakikada Florentino, 47. dakikada Antonio Silva ve 58. dakikada Angel Di Maria’nın golleriyle galibiyeti perçinleyen Benfica, 3 puanı rahat bir galibiyetle aldı. Santa Clara’nın tek golü ise 1. dakikada Vinicius Lopes da Silva’dan geldi.

Kerem Aktürkoğlu’nun Performansı Göz Doldurdu

Benfica’da ilk 11’de sahaya çıkan Kerem Aktürkoğlu, 73. dakikada yerini Andreas Schjelderup’a bıraktı. Performansı ile taraftarın beğenisini kazanan Kerem, takımı adına etkili bir başlangıç yaparak ilerleyen haftalar için umut verdi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.