Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Fatih Karagümrük, taraftarı önünde Kayserispor'u konuk etti. Hakem Ozan Ergün'ün yönettiği karşılaşma, Yusuf Ziya Öniş Stadyumu'nda oynandı. Maçın ilk tehlikeli atağı 17. dakikada konuk ekipten geldi. Görkem’in savunma arkasına attığı pasta topla buluşan Moreno, ceza sahası sol çaprazında kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak şutunda kaleci Silvestri meşin yuvarlağı kornere çeldi. Ev sahibi Fatih Karagümrük ise 42. dakikada gole yaklaştı. Sağ kanattan ilerleyen Ramazan'ın rakibinden sıyrılarak verdiği pasta penaltı noktası civarında topla buluşan Pesic'in şutunda meşin yuvarlak, kaleci Gökhan’ın da müdahalesiyle yan direkten oyun alanına döndü. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.
Kayserispor Seferi ile deplasmanda öne geçti
Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takım da skoru değiştirmek için atak bir oyunla başladı. Maçtaki ilk gol 53. dakikada konuk ekipten geldi. Benhur’un pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Seferi, içeriye kat ederek yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve Kayserispor'u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra beraberlik arayışlarını sürdüren Alexandar Stanojevic yönetimindeki Fatih Karagümrük, teknik direktör Atila Gerin'in öğrencileri karşısında baskı kurmaya çalıştı. Kayserispor 87. dakikada farkı ikiye çıkarma şansını yakaladı. Sağ taraftan ceza sahasına giren Moreno'nun pasında sol çaprazda müsait durumdaki Talha'nın vuruşunu kaleci Silvestri kornere çelerek gole izin vermedi.
Son sözü uzatma dakikalarında Biraschi söyledi
Mücadelenin son bölümünde puan için tüm hatlarıyla yüklenen Fatih Karagümrük, aradığı golü son saniyelerde buldu. 90+6. dakikada sol taraftan Emre Akbaba'nın kullandığı köşe vuruşunda Atınç Nukan kafayla topu arka direğe indirdi. Bu noktada topla buluşan Biraschi, yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve skora dengeyi getirdi. Kalan kısa sürede başka gol olmayınca karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Her iki takım da sahadan 1'er puanla ayrılırken, maçın hakemi Ozan Ergün mücadelede Siopis, Atınç Nukan, Semih Güler, Talha Sarıarslan, Camara ve Gökhan Değirmenci'ye sarı kart gösterdi.