‘Bir puan iyidir’

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarıdaki flaş ekibi Antalyaspor, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadı ve İstikbal Mobilya Kayserispor’la 0-0 berabere kalarak 2 puan kaybetti. İkinci yarının ilk maçının değerlendirmesini yapan Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ‘Oyuna göre bir puan iyi” dedi..
‘Bir puan iyidir’

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmazİstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasında oynadıkları oyun göre bir puanın iyi olduğunu söyledi. Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Antalya Stadı'nda İstikbal Mobilya Kayserispor'la oynadıkları ve golsüz sona eren karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

İstedikleri oyunu oynayamadıklarını ifade eden Korkmaz, "Oynanan oyuna göre bizim için bir puan iyi diyebilirim. Oyun olarak istediğimizi oynayamadık. Kazanamıyorsak kaybetmeyeceğiz. Bir puanın ileri ki haftalarda bizim işimize yarayacağını düşünüyorum." dedi.(Haber  Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.