Antalyaspor’da yeni dernek başkanı Hesapcıoğlu

Antalyaspor Kulübü Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde Antalyaspor Vakfı ve Antalyaspor A.Ş. eski başkan ve yöneticilerinin yanı sıra Antalyaspor Vakfı Başkanı Nafiz Tanır’ın katılımıyla gerçekleşti. Genel kurulun Divan Kurulu Başkanlığı’nı Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere yaptı. Kurulda, Kamile Gülgün Yıldırım, Mehmet Çelik, Hakan İrban, Cenk Soyer ve İsmet Tandoğan da yer aldı.
TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ KABUL EDİLDİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tüzükte yapılan değişiklikler genel kurulun oylarına sunuldu ve tüm değişiklikler kabul edildi. Daha sonra seçim maddesine geçildi. Tek listenin sunulduğu genel kurulda Emin Kemal Hesapcıoğlu’nun başkanlığında oluşturulan liste, Antalyaspor Kulübü Derneği’nin yeni yönetimi olarak göreve geldi.
Genel kurulun dilek ve temenniler bölümünde Antalyaspor eski başkanlarından Dündar Uluğkay ve tribünlerin sevilen isimlerinden Ali Çınardere birer konuşma yaptı. Antalyaspor A.Ş. adına söz alan Asbaşkan Berkay Bahar ise şu ifadeleri kullandı: “Antalya’mızın tüm kurumları ile beraber ortak akıl ile Antalya’nın Antalyaspor’umuza, Antalyaspor’umuzun da Antalya’ya değer kattığı projeler geliştirme zamanıdır. Biz, bu konuda her türlü çalışmaya hazırız. Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimimize şimdiden başarılar diliyor, zorlu yolculukta yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.”
34 İSİM DE TAM YETKİ İLE ÇALIŞACAK
Son olarak kürsüye Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanlığı’na seçilen Emin Kemal Hesapcıoğlu geldi. Geçmişte başkan ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan herkese saygı ve minnetlerini sunarak konuşmasına başlayan Hesapcıoğlu, sözlerinin içeriğinde “Antalyaspor Ailem” vurgusu yaptı. Yönetim, denetim ve haysiyet kurullarında görev alacak olan asil ve yedek toplam 34 ismin prosedür gereği bu şekilde sıralandığını, ancak 34 ismin de bir yönetim kurulu üyesi gibi kulüp için aktif olarak çalışması üzerine bir sistem kurduklarını anlatan Hesapcıoğl şu ifadeleri kullandı: “Derneğimiz 11 farklı branşta, 574 sporcu ile faaliyetlerini sürdürüyor. Milli oyuncular, şampiyonlar ve Türkiye rekortmenlerini barındıran bir kulübüz. Her şeyimiz amatör branşlarımız için. Onların daha iyi şartlarda daha büyük başarılara imza atması için çalışacağız. Biliyoruz ki yapacak çok işimiz var.”
Antalyaspor Kulübü Derneği’nde yeni yönetim, denetim ve haysiyet kurulu üyeleri aşağıdaki gibi oluştu:
YÖNETİM KURULU ASİL
Emin Kemal Hesapcıoğlu
Mustafa Özdoğan
Ufuk Sezer
Osman Sapmaz
Kıvanç Bülent Kuzay
Deniz Varol
Ersan Göbelek
İbrahim Gökhan Kasapoğlu
Levent Küçükçolak
Birhan Varol
YÖNETİM KURULU YEDEK
Ahmet Avcıoğlu
İsmail İltemir
Özgür Basmacı
Güray Kanan
Rüştü Şevki Okur
Murat Şimşek
Selin Antalya
Hüseyin Tınkaz
Tahir Özdaş
Can Osman Cilesiz
Ali Buğrul
DENETLEME KURULU ASİL
Mustafa Türker
Mehmet Çelik
Mehmet Hakan İrban
DENETLEME KURULU YEDEK
Utku Taşkın
Caner Canıtez
Murat Kaan Binbir
HAYSİYET KURULU ASİL
Turgay Soyer
İbrahim Şendil
Ahmet Kiştin
HAYSİYET KURULU YEDEK
Efe Kırmızıoğlu
Ömer Altıntepe
Ali Murat Hizay
Akdeniz Gerçek Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.