Akrep’te olaylı seçim

Antalyaspor’un yeni başkanı turizmci Ali Şafak Öztürk. AKM Perge Salonu’nda yapılan olağanüstü genel kurula tek liste ile katılan kırmız beyazlı takımın 32 yaşındaki genç başkanı Öztürk, ‘İlk yılımızda göreve ısınacağız,sonrasında şampiyonluğa yarışacak bir takım yaratmayı hedefliyoruz” dedi. Kongrede Antalyaspor Vakfı eski Başkanı Ali Tanır ile Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ve bazı taraftarlar arasında tartışma yaşandı.
Antalyaspor’un yeni başkanı Ali Şafak Öztürk, camiayı heyecanlandıran açıklamalar yaptı.. Kırmızı beyazlı takımın dün Antalya Kültür Merkezi(AK)Perge Salonu’nda yapılan olağanüstü genel kurulunda oybirliği ile başkan seçilen Öztürk, “İlk yılımızda göreve ısınacağız,sonrasında şampiyonluğa yarışacak bir takım yaratmayı hedefliyoruz” dedi. Ali Şafak Öztürk başkanlığındaki Antalyaspor’un 19 kişiden oluşan yeni yönetimi 3 yıl süreyle görev yapacak..
KULÜBÜN BORCU 40 MİLYON
Eski başkanlardan Hasan Subaşı’nın divan başkanı olduğu kongrede Antalyaspor Vakfı eski Başkanı Ali Tanır ile Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ve bazı taraftarlar arasında sözlü tartışma yaşandı..Divan Başkanı Subaşı, büyük üzüntü yaratan tartışmalar üzerine "Bu güne kadar böyle gerilimli kongre görmedim" diyerek tepkisini gösterdi. Olağanüstü kongre 40 milyon civarında borcu bulunduğu belirtildi. Yönetim kurulu faaliyet raporu için söz alan Antalyaspor Vakfı'nın eski başkanı Ali Yılmaz, menajerlere ödenen para konusunda eski başkan Gültekin Gencer'i eleştirince, bazı taraftarlar tepki gösterdi, sözlü tartışmanın büyümesi üzerine divan başkanı Subaşı kongreye ara verme zorunda kalacağını belirterek tansiyonu düşürdü. Ali Yılmaz’ın eleştirilerine Dernek Başkanı Nafiz Tanır’ın ‘terbiyesiz’ çıkışını yapması da dikkat çekti..
BAŞKAN ÖZTÜRK’TEN FLAŞ TAKIMI AÇIKLAMASI
Kongrede Ali Şafak Öztürk başkanlığındaki 19 kişilik yeni yönetim kurulu oybirliği seçildi. Akrep’in 32 yaşındaki genç başkanı Ali Şafak Öztürk’ün yönetim kurulu şu isimlerden oluştu : Mehmet Nurettin Ünal, Bora Terzioğlu, Salih Peker, Şefik Öz, Mehmet Akdağ, Emin Kemal Hesapçıoğlu, Sabri Ünver, Ünal Pala, Abdurrahman Tolga Çelik, Emir Altıner, Salman Aksal, Cumhur Arıcı, Mustafa Özdoğan, Ömer İsmail Bilal, İnanç Kendiroğlu, Mustafa Vicir, Emin Özgür Kasapoğlu, Nadire Konuk Akıncıoğlu.
Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, teşekkür konuşmasında şunları söyledi : “Bir işi yapıyorsak en iyisini yapmak zorundayız. Antalyaspor olayları başladıktan sonra gecem gündüzüm, bu oldu. Kafamda sürekli kulübün her kısmını düşünüyorum. Ben burada 3 senedir yaşıyorum. Bu şehri gerçekten seviyorum Antalyaspor'u takip ediyorum. Kentte yaşayanlar önce şehrin takımını tutmalı. Antalyaspor'da ciddi bir potansiyel var. Büyük bir şehir, yeni stadı var, yeni tesis yapılıyor. Kısa, orta ve uzun vadeli programlarımız var. Yönetim toplandıktan sonra size projeler hakkında sunum yapacağız”(İbrahim AKKAYA)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.