A Milli Futbol Takımı Macaristan ve Avusturya Maçlarına Hazırlanıyor

A Milli Futbol Takımı, Macaristan ve Avusturya maçları öncesinde antrenmanlarını sıkılaştırıyor. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki idmanlarla takım, sahaya en iyi performansıyla çıkmak için hazırlanıyor.
A Milli Futbol Takımı Macaristan ve Avusturya Maçlarına Hazırlanıyor

Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bugün gerçekleştirilen antrenmanla A Milli Futbol Takımı, Macaristan ve Avusturya maçlarına yönelik hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın liderliğindeki idmanda, aday kadroda bulunan tüm futbolcular yer aldı. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutulurken, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışmalar, 5'e 2 top çalma çalışması ve çift kale maç yapıldı.

A W167352 02

İstanbul Havalimanı'ndan Budapeşte'ye Yolculuk

A Milli Takım kafilesi, bugün saat 16.00'da İstanbul Havalimanı'ndan Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye hareket edecek. Milli takım, hazırlık maçları öncesindeki son yolculuğuna çıkacak.

A W167352 04

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.