Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
22°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | Yeniden Refah Partisi'nde İstifa Depremi: Yönetimden 80 Kişi Ayrıldı

Yeniden Refah Partisi'nde İstifa Depremi: Yönetimden 80 Kişi Ayrıldı

Yeniden Refah Partisi’nde 31 Mart yerel seçimlerinin ardından başlayan istifa dalgası devam ediyor. Son olarak partinin Kırşehir İl Teşkilatı’ndan 80 isim, görevlerinden ve partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi’nde 31 Mart yerel seçimlerinin ardından başlayan istifa dalgası devam ediyor. Son olarak partinin Kırşehir İl Teşkilatı’ndan 80 isim, görevlerinden ve partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi'nde İstifa Depremi: Yönetimden 80 Kişi Ayrıldı

Yeniden Refah Partisi’nde 31 Mart yerel seçimlerinin ardından başlayan istifa dalgası devam ediyor. Son olarak partinin Kırşehir İl Teşkilatı’ndan 80 isim, görevlerinden ve partilerinden istifa ettiklerini açıkladı. Toplu istifayla birlikte parti yönetimi adeta boşaldı.

İl Başkanı ve Yönetim Kadrosu Ayrıldı

İstifa eden isimler arasında İl Başkanı Bülent Er, İl Başkan Yardımcıları Gökhan Satı, Ali Yaşar, İsa Öztürk, Osman Ateş, Olcay Karadağ, Abdullah Şengül, Gençlik Kolları Başkanı Selman Taşkın ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Er de yer aldı.

Erbakan: “AKP Baskı ve Rüşvetle İnsanları Zorluyor”

Partide yaşanan bu erimeye ilişkin konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, istifaların arkasında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) olduğunu ileri sürerek, AKP'nin belediye başkanları, yönetici ve üyelerle görüşerek, baskı ve rüşvetlerle partiden istifaya zorladığını iddia etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız