Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | Ümit Özdağ İçin Özgürlük Nöbeti: Zafer Partisi Sokağa İniyor

Ümit Özdağ İçin Özgürlük Nöbeti: Zafer Partisi Sokağa İniyor

Zafer Partisi, Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tutukluluğuna ve mahkeme tarihinin 2 ay sonraya verilmesine sert tepki gösterdi.

Zafer Partisi, Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tutukluluğuna ve mahkeme tarihinin 2 ay sonraya verilmesine sert tepki gösterdi.

Ümit Özdağ İçin Özgürlük Nöbeti: Zafer Partisi Sokağa İniyor

Zafer Partisi, Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tutukluluğuna ve mahkeme tarihinin 2 ay sonraya verilmesine sert tepki gösterdi. Partiden yapılan açıklamada, bu duruma karşı tepki göstermek amacıyla 16 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’te Adalet Bakanlığı önünde toplanılacağı duyuruldu.

ÜMİT ÖZDAĞ'A ÖZGÜRLÜK NÖBETİ 

Partinin resmi sosyal medya hesabından yapılan çağrıda, “Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın hukuksuzca tutuklu olmasına ve mahkeme tarihinin 2 ay sonrasına verilmesine tepkimizi göstermek için 16 Nisan Çarşamba (yarın) saat 14.00’te Adalet Bakanlığı’nın önünde toplanıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız