Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | Soylu'ya "Eski Suç İşleri Bakanı" Diyen Başkan İfadeye Çağırıldı

Soylu'ya "Eski Suç İşleri Bakanı" Diyen Başkan İfadeye Çağırıldı

Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Fatih Karahan, sosyal medyada yaptığı eski suç işleri bakanı paylaşımı nedeniyle ifadeye çağrıldı. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik yaptığı paylaşım sonrası Emniyet'teki ifadesini verdi.

Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Fatih Karahan, sosyal medyada yaptığı eski suç işleri bakanı paylaşımı nedeniyle ifadeye çağrıldı. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik yaptığı paylaşım sonrası Emniyet'teki ifadesini verdi.

Soylu'ya "Eski Suç İşleri Bakanı" Diyen Başkan İfadeye Çağırıldı

Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Fatih Karahan, eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'ya yönelik sosyal medyada yaptığı "eski suç işleri bakanı" paylaşımı nedeniyle ifadeye çağrıldı. Karahan, Emniyet Müdürlüğü'nde verdiği ifadesinde, paylaşımının nedenini ve içerdiği ifadeleri detaylı şekilde açıkladı.

Bize Boyun Eğdiremezler

Karahan, emniyette verdiği ifadenin ardından yaptığı açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğünde ifademizi verdik. Sosyal medyada yaptığımız paylaşımdan dolayı ifadeye çağırdılar. Bu paylaşım ne diye soracak olursanız o da şu; eski İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Anadolu Yayıncılar Federasyonunda terör örgütü PKK lideri, çocuk katili Abdullah Öcalan'ı barış elçisi gibi gösterip ona övgüler yağdırmasından dolayı duyduğum rahatsızlığı dile getirdiğim bir paylaşımım ve orada kullandığım bir cümle var. O paylaşımda, 'eski suç işleri bakanı' sözlerini kullanmıştım. Bundan dolayı savcılık ifademi istemiş. Paylaşımı ben kendim yaptım. İfademde belirttim bunu zaten. Terör örgütünü öven, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ı öven, onu barış elçisi gibi gösteren her kim olursa olsun, babam dahi olsa suçludur, haindir, vatan hainidir, teröristtir kendisi. Şunu iyi bilsinler ki ben bir muhalefet partisi il başkanıyım. Sivil bir vatandaş dahi olsam inandığımız davadan asla vazgeçmeyiz. Vatanımızı ve milletimizi asla satmayız ve hiçbir şekilde bize boyun eğdiremezler. Biz sadece Cenabı Allah'ın huzurunda secde ederiz, namazda eğiliriz, namazda secde ederiz" dedi.

Soylu'ya

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız