Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘Sandık’ Mesajı: "Hesap Sorulacak"

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘Sandık’ Mesajı: "Hesap Sorulacak"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Kent Lokantası’nın açılışında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Bu millet heyecanla hakkını alacağı sandığı bekliyor. Millet, yaşadığı zorlukların hesabını senden de soracak dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Kent Lokantası’nın açılışında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Bu millet heyecanla hakkını alacağı sandığı bekliyor. Millet, yaşadığı zorlukların hesabını senden de soracak dedi.

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘Sandık’ Mesajı: "Hesap Sorulacak"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri’de açılan 17. Kent Lokantası töreninde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Açılış sonrası yaptığı konuşmada, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen İmamoğlu, yönetim anlayışını eleştirerek erken seçim çağrısını yineledi.

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘Sandık’ Mesajı: "Hesap Sorulacak"

Seni Her Gün Sandığa Davet Edeceğiz

İmamoğlu, Erdoğan’ın tek gündeminin kendisi olduğunu öne sürerek, erken seçim vurgusu yaptı.

"Bu millet heyecanla hakkını alacağı sandığı bekliyor. Biz seni her gün sandığa davet edeceğiz. Niye biliyor musun? Millet hakkını senden de alacak, yaşadığı zorlukların hesabını senden de soracak. Bunu nerede yapacak? Demokrasinin hazinesi olan sandıkta yapacak. Vatandaşla sandığın arasında kimse girmez. O sandıkta hesap sorulacak."

İmamoğlu, halkın yaşadığı ekonomik sıkıntılara ve yönetimdeki aksaklıklara dikkat çekerek, iktidarın değişmesi gerektiğini söyledi.

CHP Ön Seçimine Vurgu: "Gençler Üye Olsun"

İmamoğlu, konuşmasının devamında CHP’nin 23 Mart’ta yapacağı ön seçime dikkat çekerek gençlere partiye üye olma çağrısı yaptı.

"Özellikle sevgili gençler, önümüzdeki süreçte cumhurbaşkanı adayını belirleyecek olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin önseçiminde oy kullanmak üzere ve bu sürecin bir parçası olmak üzere sizleri CHP’ye üye olmaya davet ediyorum."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız