Akdeniz Gerçek | Siyaset | Erdoğan ve Bahçeli 117 Gün Sonra Külliye’de Bir Araya Geldi

Erdoğan ve Bahçeli 117 Gün Sonra Külliye’de Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

Erdoğan ve Bahçeli 117 Gün Sonra Külliye’de Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin içeriği açıklanmadı.

Erdoğan Ve Bahçeli Külliye’de Buluştu (2)

117 Gün Sonra İlk Yüz Yüze Görüşme

Daha önce iki lider, 7 Mayıs 2025 tarihinde Bahçeli’nin kalp kapakçığı operasyonunun ardından yaklaşık 117 gün sonra yeniden karşılıklı görüşme gerçekleştirmişti. Bu buluşmada başta terörle mücadele, Suriye ve Irak operasyonları ile Türkiye-ABD ilişkileri, Kuzey Kıbrıs gündemi ve yeni anayasa çalışmaları ele alınmıştı. Görüşme yaklaşık 35 dakika sürmüştü.

Erdoğan Ve Bahçeli Külliye’de Buluştu

Yeni Zirve, Yeni Buluşma

Bugünkü görüşmenin ise Cumhur İttifakı'nın istikrarının sürdüğü bir dönemde gerçekleşmesi dikkat çekti. İki liderin rutin teması sürerken, önümüzdeki dönemin stratejik ve siyasi gündemine yönelik iş birliği mesajı vermesi bekleniyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız