Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | Erdoğan İzmir mitinginde umduğunu bulamadı! Konuşurken alan boşaldı

Erdoğan İzmir mitinginde umduğunu bulamadı! Konuşurken alan boşaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı AK Parti İzmir mitingine katılım önceki yıllara göre düşük kaldı. Erdoğan konuşurken alanın boşalması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı AK Parti İzmir mitingine katılım önceki yıllara göre düşük kaldı. Erdoğan konuşurken alanın boşalması dikkat çekti.

Erdoğan İzmir mitinginde umduğunu bulamadı! Konuşurken alan boşaldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen AK Parti mitinginde İzmirlilerle buluştu. Erdoğan, sahneye Sanatçı Cengiz Kurtuoğlu ile çıkarak 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısını söyledi. Mitingde İzmir’e yapılan hizmetlere dair video gösterimi yapıldı. 

A W159540 04 Result

100 Bin Kişi

Erdoğan konuşması sırasında miting alanında 100 bin kişi olduğunu söyleyerek, 'Ben şu karşımdaki katılıma bakıyorum. Allah'a hamdolsun. Gündoğdu Meydanı bizi bugün yine unutmadı. Alana girerken emniyetten katılımı istedim, 100 bin' şeklinde konuştu. 

Erdoğan İzmir Mitinginde Umduğunu Bulamadı! Konuşurken Alan Boşaldı  (2) Result

Erdoğan Konuşurken Vatandaşlar Alanı Boşaltıyor

Ancak Gündoğdu'daki mitinge katılımın önceki İzmir mitinglerinden az olması dikkat çekti. Ayrıca Erdoğan konuşurken, insanların alanı boşaltmaya başlamasını gösteren videolar da sosyal medyada paylaşıldı.

Erdoğan İzmir Mitinginde Umduğunu Bulamadı! Konuşurken Alan Boşaldı  (3) Result

2023 Yılı İzmir Mitingi Katılım Sayısı

29 Nisan 2023 tarihli Erdoğan mitinginde yaptığı açıklamada, 'TEKNOFEST'te İstanbul Yeşilköy'de bugün 360 bin kişiyle bir aradaydık. Muhteşem bir katılım vardı. Gençlik kiminle, nerede, nasıl yürüyeceğini iyi biliyor. Bugün İzmir'deyiz yine muhteşem bir kalabalık görüyorum.' diyerek tam rakam açıklamasa da, o mitinge Emniyet kaynakları alanda 200 bin kişi olduğunu bildirdi. AK Parti ise 200 ile 220 bin kişi olduğunu öne sürdü. O tarihte miting alanından paylaşılan fotoğraflarda oynama yapıldığına dair tartışmalar da yükseldi.

2019 Yılı İzmir Mitingi Katılım Sayısı

Erdoğan, 17 Mart 2019'daki mitingde de, 'Resmi rakamı söylüyorum; 120 bin kişi ile İzmir'de mitingimizi yaptık.' demişti.

2019 Yılı İzmir Mitingi Katılım Sayısı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız