Finike Devlet Hastanesi'nde yenidoğan yoğun bakım ünitesi!

Finike Devlet Hastanesi, Batı Antalya'daki devlet hastaneleri içinde tek yenidoğan yoğun bakım ünitesine sahip oldu.
Finike Devlet Hastanesi'nde yenidoğan yoğun bakım ünitesi!

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt, yenidoğan yoğun bakım ünitesinin Batı Antalya'da önemli bir ihtiyacı karşılayacağını söyledi. Kurt, "Hastanemizde bulunan 4 kuvöz kapasiteli 1. Basamak Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitemizde 3 uzman doktor ve profesyonel hemşire kadromuzla her alanda olduğu gibi bu alanda da nitelikli sağlık hizmeti vermeye devam ediyoruz" dedi.

Her şey düşünülmüş

Yenidoğan yoğun bakım ünitesi, yeni doğmuş bebeklerde görülebilecek komplikasyonlara anında ve doğru şekilde müdahale etmek için gerekli tüm teknolojik ekipmanlarla donatılmış durumda. Ünitede, yenidoğan bebeklerin ısı ihtiyacı karşılanacak, enfeksiyonlardan korunması sağlanacak, doğru beslenerek kilo alması desteklenecek ve yenidoğan bebeklerde görülen hastalıklarla mücadele edilecek.

Finike Devlet Hastanesi'nin yenidoğan yoğun bakım ünitesi, Batı Antalya bölgesinde yaşayan yenidoğan bebeklere ve ailelerine önemli bir hizmet sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.