Akdeniz Gerçek | Muratpaşa | Muratpaşa’da İki Otomobil Çarpıştı: Sürücü Yaralıları Bırakıp Kaçtı

Muratpaşa’da İki Otomobil Çarpıştı: Sürücü Yaralıları Bırakıp Kaçtı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada biri ağır 3 kişi yaralanırken, olay yerinden kaçan sürücü için arama çalışması başlatıldı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada biri ağır 3 kişi yaralanırken, olay yerinden kaçan sürücü için arama çalışması başlatıldı.

Muratpaşa’da İki Otomobil Çarpıştı: Sürücü Yaralıları Bırakıp Kaçtı
KAYNAK: İha

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi eski Lara Caddesi üzerinde gece saatlerinde şiddetli bir trafik kazası meydana geldi. Henüz sürücüsü belirlenemeyen 07 KE 727 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu karşı şeride geçerek Sali T. idaresindeki 07 CCZ 614 plakalı Mercedes marka araçla çarpıştı.

Araçlar Hurdaya Döndü: 3 Yaralı

Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, araçların içerisinde bulunan kişiler savruldu. Kazada; Sali T. ve Yusuf E., 07 CCZ 614 plakalı araçta bulunan sürücü ve yolcu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Diğer araçta yolcu olarak bulunan Şenay Çelik’in durumunun ağır olduğu ve acilen tedavi altına alındığı öğrenildi.

Sürücü Olay Yerinden Kaçtı

Kazanın ardından dikkat çeken en önemli detay, 07 KE 727 plakalı aracın sürücüsünün yaralıları olay yerinde bırakarak kayıplara karışması oldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere sevk edilirken, polis ekipleri kazaya sebebiyet verip olay yerinden ayrılan firari sürücünün kimliğini belirlemek ve yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız