Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
Akdeniz Gerçek | Mersin | Sanal Kumar Borcu Kuyumcu Soygununa Sürükledi

Sanal Kumar Borcu Kuyumcu Soygununa Sürükledi

Mersin’in Tarsus ilçesinde silahlı kuyumcu soygununa karışan şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edildi. Şüphelinin, sanal kumar nedeniyle yaklaşık 5 milyon lira borçlandığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde silahlı kuyumcu soygununa karışan şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edildi. Şüphelinin, sanal kumar nedeniyle yaklaşık 5 milyon lira borçlandığını ileri sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Sanal Kumar Borcu Kuyumcu Soygununa Sürükledi

Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Kızılmurat Mahallesi Atatürk Caddesi’nde bulunan bir kuyumcuda dün silahlı soygun meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İ.Y. (32) isimli şüpheli iş yerine gelerek 1 kilogram altın almak istedi. Kuyumcunun bu talebe olumsuz yanıt vermesi üzerine dükkândan ayrılan şüpheli, yaklaşık 15 dakika sonra yeniden gelerek bu kez 100 gram altın talep etti. Fotoğraf çekme bahanesiyle 100 gramlık külçeyi alan şüpheli, bir süre sonra silahını çıkararak ateş etti ve altınla birlikte kaçtı. İş yerinde bulunanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

sanal-kumar-borcu-kuyumcu-soygununa-surukledi

ŞÜPHELİ KISA SÜREDE YAKALANDI

Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelinin kimliğini kısa sürede tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucunda İ.Y., Altaylılar Mahallesi’nde Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu girişine yakın bir noktada, olayda kullandığı silahla birlikte yaklaşık yarım saat içinde yakalandı. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

sanal-kumar-borcu-kuyumcu-soygununa-surukledi

“ALTINI KAÇARKEN DÜŞÜRDÜM” İDDİASI

Şüphelinin ifadesinde, çaldığı 100 gram altını kaçarken düşürdüğünü öne sürdüğü ve sanal kumar oynaması nedeniyle yaklaşık 5 milyon lira borçlandığını belirttiği öğrenildi.

Öte yandan, soygun anının iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdığı, görüntülerde şüphelinin altını aldıktan sonra silah çekip ateş ederek kaçtığı anların yer aldığı bildirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız