Bölgesel Amatör Lig’de 25. haftasında zirve takibini sürdüren Manavgat Belediyespor, Muğla deplasmanından zaferle döndü. Yatağan İlçe Stadı’nda oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede, gülen taraf uzatma dakikalarında bulduğu golle konuk ekip oldu.

Düğümü 90+4 Çözdü
Karşılaşmanın ilk yarısı ve normal süresi her iki takımın karşılıklı ataklarıyla 0-0 eşitlikle geçildi. Maçın hakemi Aykut Sergin tarafından oynanmamış süre olarak eklenen +6 dakikalık dilimde heyecan doruğa çıktı. 90+4. dakikada sahneye çıkan Mansur Aykut Demirci, attığı golle Manavgat Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi ve maçın skorunu tayin etti.

İlker Avşar Cezalı Duruma Düştü
Kritik karşılaşmanın 82. dakikasında Manavgat Belediyespor’da İlker Avşar sarı kart gördü. Mücadele boyunca sert savunma yapan her iki ekip de oyun disiplininden kopmazken, Manavgat ekibinin son ana kadar süren galibiyet arzusu meyvesini verdi.
Zirve Yürüyüşü Sürüyor
Teknik direktör Volkan Mercanoğlu yönetimindeki Manavgat Belediyespor, bu galibiyetle son 6 maçındaki 5. galibiyetini almış oldu. Puanını yükselterek şampiyonluk yolunda hata yapmayan Antalya temsilcisi, maç sonunda büyük bir sevinç yaşadı.
Yatağan İlçe Stadı’nda güneşli bir havada oynanan mücadele, her iki takımın onurlu mücadelesine sahne olurken; Manavgat Belediyespor haftayı en karlı kapatan ekiplerden biri oldu.