Akdeniz Gerçek | Manavgat | Manavgat'ta Yola Dökülen Yağ Nedeniyle Motosiklet 50 Metre Sürüklendi! Sürücü Yaralandı

Manavgat'ta Yola Dökülen Yağ Nedeniyle Motosiklet 50 Metre Sürüklendi! Sürücü Yaralandı

Manavgat'ta yola dökülen yağ faciaya neden oluyordu. Kontrolden çıkan motosiklet yaklaşık 50 metre sürüklenirken, aynı noktada trafik polisinin uyarısını dikkate almayan bir otomobil de kazaya karıştı.

Manavgat'ta yola dökülen yağ faciaya neden oluyordu. Kontrolden çıkan motosiklet yaklaşık 50 metre sürüklenirken, aynı noktada trafik polisinin uyarısını dikkate almayan bir otomobil de kazaya karıştı.

Manavgat'ta Yola Dökülen Yağ Nedeniyle Motosiklet 50 Metre Sürüklendi! Sürücü Yaralandı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yola dökülen yağ nedeniyle meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazanın ardından güvenlik önlemi alan trafik ekiplerinin uyarılarını dikkate almayan bir otomobil sürücüsü de başka bir kazaya neden oldu. Kaza, Alanya-Antalya D-400 kara yolu üzerindeki Manavgat Çevreyolu Sanayi Köprülü Kavşağı yan yolda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Deniz A. idaresindeki 07 YHU 49 plakalı motosiklet, yola dökülen yağ nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Yaklaşık 50 metre sürüklenen motosikletten savrulan sürücü yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yağ Akıtan Kamyonet 300 Metre İleride Bulundu

Yaralı motosiklet sürücüsü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazaya neden olan yağın döküldüğü araç ise Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından olay yerinden yaklaşık 300 metre uzaklıkta yol kenarında park halinde bulundu.

Yapılan incelemede, 07 MD 5690 plakalı kapalı kasa kamyonetin yola yağ döktüğü tespit edilirken, sürücü Abdurrazzak E.H.'ye trafiği tehlikeye düşürmek ve kazaya sebebiyet vermek suçlarından idari para cezası uygulandı.

Polisin Uyarısını Dinlemeyen Sürücü de Kaza Yaptı

İlk kazanın ardından bölgede önlem alan trafik ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Ancak trafik polislerinin yönlendirmelerini dikkate almayan bir otomobil sürücüsü, kavşakta başka bir otomobille çarpıştı. Maddi hasarla atlatılan ikinci kazada şans eseri yaralanan olmazken, peş peşe yaşanan kazalar nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı.

Belediye Ekipleri Kumlama Çalışması Yaptı

Yola dökülen yağın temizlenmesi ve yeni kazaların önlenmesi amacıyla belediye ekipleri bölgede kumlama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız