Antalya'nın Manavgat ilçesinde ocak ayında evinde ölü bulunan İbrahim Doğan'ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. 21 Ocak'ta 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarda, Side Mahallesi Cennetler Sokak'ta yaşayan 50 yaşındaki İbrahim Doğan'dan haber alınamadığı bildirildi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İlk Değerlendirme İntihar Yönündeydi
İtfaiye ekiplerinin kapıyı açmasının ardından eve giren ekipler, İbrahim Doğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin ilk değerlendirmesinde, Doğan'ın karın bölgesinden ateşli silahla vurulduğu ve olayın intihar olabileceği ihtimali üzerinde duruldu.

JASAT Gerçeği Ortaya Çıkardı
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ekipleri ile Side Jandarma Karakolu ekiplerinin yürüttüğü detaylı incelemede, ateşli silah atışının uzak mesafeden yapıldığı tespit edildi. Elde edilen bulgular doğrultusunda olayın intihar olmadığı ve cinayet şüphesi bulunduğu değerlendirildi.
Olay Sırasında Evde 4 Kişinin Daha Olduğu Belirlendi
Soruşturmayı derinleştiren ekipler, olayın yaşandığı sırada evde Serkan Y. ve Fatma Y. isimli karı-kocanın yanı sıra R.A. ve A.Y. isimli iki kişinin daha bulunduğunu belirledi. Şüpheliler gözaltına alınarak jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

2 Kişi Tutuklandı
Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Serkan Y. ile Fatma Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. R.A. ve A.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
