Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
16°
Akdeniz Gerçek | Manavgat | Silahını Çekti, Babasını ve Yengesini Vurdu

Silahını Çekti, Babasını ve Yengesini Vurdu

Antalya Manavgat'ta bir şahıs tartıştığı babası ve yengesini silahla vurdu. Babasını ve yengesini ağır yaralayan şahıs kendini eve kilitledi. Şahıs olaydan yaklaşık 3 saat sonra silahıyla jandarma ekiplerine teslim oldu.

Antalya Manavgat'ta bir şahıs tartıştığı babası ve yengesini silahla vurdu. Babasını ve yengesini ağır yaralayan şahıs kendini eve kilitledi. Şahıs olaydan yaklaşık 3 saat sonra silahıyla jandarma ekiplerine teslim oldu.

KAYNAK: İHA
Silahını Çekti, Babasını ve Yengesini Vurdu

Antalya'nın Manavgat ilçesi Ulukapı Mahallesi Aşağı Bayır Sokak'ta meydana gelen olayda, Hasan Ali Y. (46) ile bitişik binada oturan babası Ali Y. arasında ailevi sebeplerden dolayı tartışma yaşandı. Tartışma esnasında Hasan Ali Y., babası olan Ali Y.'yi (75) ve yengesi Gürcistan uyruklu Nora D.'yi (62) silahla vurarak yaraladı. Silah sesini duyarak eve gelen komşularını elinde silahla karşılayan ve eve almayan Hasan Ali Y., bir süre sonra ihbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerini de eve almadı. Olay yerine gelen Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu ve JASAT ekiplerinin gelmesinin ardından Hasan Ali Y. tartışmanın yaşandığı babasının evinden kendi evine geçerken, jandarma ve sağlık ekipleri evde yaralı vaziyetteki Ali Y. ve Gürcistan uyruklu Nora D.'yi evden çıkararak ambulansla hastaneye götürdü.

manavgatta-aile-ici-dehset-babasini-ve-yengesini-silahla-vurdu

HAYATİ TEHLİKELERİ DEVAM EDİYOR

Sağlık ekipleri tarafından yaralılara olay yerinde ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Ali Y. yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesi nedeniyle Antalya Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı. Gürcistan uyruklu Nora D. ise kaldırıldığı Manavgat Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı. Her iki yaralının da hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

manavgatta-aile-ici-dehset-babasini-ve-yengesini-silahla-vurdu

3 SAAT SONRA TESLİM OLDU

Zanlı Hasan Ali Y., olayda kullandığı silahla kendi evine geçip kapıyı kitledi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından teslim olması için yapılan çağrıya uzun süre olumsuz cevap verdi. Yakın arkadaşlarının ve sevdiği yakınlarının olay yerine gelmesinin ardından yaklaşık 3 saat sonra jandarmaya teslim oldu. Hasan Ali Y.'nin jandarmadaki ifade işlemleri sonrası Manavgat Adliyesi'ne sevk edileceği öğrenildi.

manavgatta-aile-ici-dehset-babasini-ve-yengesini-silahla-vurdu

CİNAYET ZANLISININ KARDEŞİ ÇIKTI

Zanlının cuma günü Çakalderesi bölgesinde bulunan bir iş yerinde 2 kişiyi tabanca ile vurmak suretiyle öldüren Ömer Y.'nin küçük kardeşi olduğu çıktı. Ağır yaralanan yengesi Gürcistan uyruklu Nora D.'nin de Ömer Y.'nin eşi olduğu bildirildi.

BABASI TARAFINDAN BIÇAKLANMIŞ

Hasan Ali Y.'nin geçimini inşaat işçiliği yaparak geçirdiği babasıyla uzun yıllardır arasında anlaşmazlıklar yaşandığı ve 2017 yılında aralarına çıkan tartışma sırasında babası Ali Y. tarafından bıçaklanmak suretiyle yaralandığı bildirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız