Akdeniz Gerçek | Manavgat | Antalya’da Baraj Gölü'nde Dehşet! Oymapınar'da İrlandalı Turist Kayboldu

Antalya’da Baraj Gölü'nde Dehşet! Oymapınar'da İrlandalı Turist Kayboldu

Antalya'da Oymapınar Baraj Gölü'ne tekne turuna gelen İrlandalı turist, yüzmek için girdiği suda kayboldu. Havanın kararmasıyla birlikte ara verilen arama çalışmaları bugün devam edecek.

Antalya'da Oymapınar Baraj Gölü'ne tekne turuna gelen İrlandalı turist, yüzmek için girdiği suda kayboldu. Havanın kararmasıyla birlikte ara verilen arama çalışmaları bugün devam edecek.

Antalya’da Baraj Gölü'nde Dehşet! Oymapınar'da İrlandalı Turist Kayboldu
KAYNAK: İha

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Oymapınar Baraj Gölü'nde dün meydana gelen olayda, Alanya'da tekne turuna katılan İrlandalı turist Antony Damien Smyth (40) kız arkadaşıyla birlikte Sevinç Mahallesi sınırlarında bulunan bir koya geçti. Bir süre sonra yüzmek için baraj gölüne girdikten sonra Smyht suyun içinde gözden kayboldu. Kız arkadaşının yardım çığlıkları üzerine çeredekiler vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi'ne bağlı kurtarma ekibi, Sarılar ve Akseki Taşlıca Jandarma Karakolu'na bağlı ekipler, AFAD, Jandarma Su Altı Arama ve Kurtarma (SAK) ile Side Su Altı Arama Kurtarma (Side SAK) ekipleri sevk edildi.

antalyada-baraj-golunde-dehset-oymapinarda-irlandali-turist-kayboldu-3.webp

GECE ARAMALARA ARA VERİLDİ

Su altı ekipleri, İrlandalı turistin arkadaşının gösterdiği noktada dalış yaparak arama çalışması başlattı. Ancak yapılan aramalardan sonuç alınamadı. Havanın kararması ve görüşün tamamen kapanması nedeniyle gece arama çalışmasına ara verildi. Ekiplerin bugün arama faaliyetlerine devam edeceği öğrenildi.

antalyada-baraj-golunde-dehset-oymapinarda-irlandali-turist-kayboldu-2.webp

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız