Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
18°
Akdeniz Gerçek | Magazin | Simge Sağın'ın Konserinde Şok Olay: Yüzüne Telefon Fırlatıldı

Simge Sağın'ın Konserinde Şok Olay: Yüzüne Telefon Fırlatıldı

Gaziantep'te konser verirken sahnede çiçek ve telefon saldırısına uğrayan ünlü şarkıcı Simge Sağın, tepkisini sosyal medyada dile getirdi.

Gaziantep'te konser verirken sahnede çiçek ve telefon saldırısına uğrayan ünlü şarkıcı Simge Sağın, tepkisini sosyal medyada dile getirdi.

Simge Sağın'ın Konserinde Şok Olay: Yüzüne Telefon Fırlatıldı

Gaziantep'te düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında sahneye çıkan ünlü şarkıcı Simge Sağın, konseri sırasında beklenmedik bir olayla karşılaştı.

Sahnede Çiçek ve Telefon Şoku

Konserin ortasında, sahneye seyircilerden biri tarafından önce bir demet çiçek, ardından ise bir telefon fırlatıldı. Simge Sağın, yüzüne çiçek isabet ettikten sonra telefonun gelmesiyle şok yaşadı.

Simge Sağın'dan Tepki

Sahnedeki bu saldırı karşısında neye uğradığını şaşıran Simge Sağın, tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Şarkıcı, "İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi? Bunu yapan kişiyi gerçekten kınıyorum. Ben buraya sağlıklı bir şekilde ekmeğimle para kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada ve bir kişi telefon atıyor. Gerçekten ayıp!" şeklinde konuştu.

Simge Sağın Kimdir?

Simge Sağın, 8 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul, Şişli‘de doğmuştur. Müzisyen bir babanın kızı olan Simge, çocukluğundan itibaren müzikle iç içe büyümüştür. 12 yaşında gitar çalmaya başlayarak müzikle olan ilişkisini daha da güçlendirmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi bölümünde eğitim aldıktan sonra popüler müzik dünyasına adım atmıştır. Profesyonel kariyerine Zeynep Dizdar orkestrasında başlayan Simge, daha sonra Gülşen, Yaşar Günaçgün, ve Serdar Ortaç gibi ünlü sanatçılara vokalist olarak eşlik etmiştir.

2007 yılında, Vahide Perçin, Talat Bulut, İlhan Şeşen gibi isimlerin yer aldığı “Annem” adlı dizinin başrollerinde Kıraç ile düet yaparak dizi müziği dünyasına adım atmıştır. Bu deneyimin yanı sıra pek çok jenerik ve dizi müziği çalışmasında da yer almıştır. 2011 yılında ilk albümü ‘Yeni Çıktı’yı Erdem Kınay prodüktörlüğünde çıkaran Simge, bu albümle büyük bir çıkış yapmış ve geniş bir dinleyici kitlesi edinmiştir. 2014 yılında ise kendi prodüktörlüğünü üstlendiği ‘Bip Bip’ adlı ikinci EP albümünü yayımlamıştır. Albümde yer alan "Bip Bip" şarkısı, YouTube’da 30 milyon üzerinde izlenmeye ulaşarak büyük bir başarı elde etmiştir.

2015 yılında Ozan Bayraşa prodüktörlüğünde Fransız şarkıcı Riff Cohen’in ‘Dans Mon Quartier’in Türkçe sözlerle cover hali olan ‘Miş Miş’ adlı ilk teklisini çıkaran Simge, bu teklisiyle Türkiye Resmi Listelerinde 1 numaraya yükselmiştir. 2016 yılında ise ikinci teklisi olan ‘Yankı’yı yayımlamıştır. Simge Sağın, Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri olarak tanınmaktadır.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız