Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Magazin | Kızıl Goncalar’dan Bahar’a Sürpriz Transfer!

Kızıl Goncalar’dan Bahar’a Sürpriz Transfer!

Kızıl Goncalar dizisinden ayrılan başarılı oyuncu Tuğrul Tülek, Show TV’nin sevilen dizisi Bahar’a transfer oldu. İşte detaylar..

Kızıl Goncalar dizisinden ayrılan başarılı oyuncu Tuğrul Tülek, Show TV’nin sevilen dizisi Bahar’a transfer oldu. İşte detaylar..

Kızıl Goncalar’dan Bahar’a Sürpriz Transfer!

Kızıl Goncalar dizisinden ayrılan başarılı oyuncu Tuğrul Tülek, Show TV’nin sevilen dizisi Bahar’a transfer oldu. Tülek, dizinin yeni bölümünde Emre Karayel’in canlandırdığı Tolga karakterinin kardeşi Tuğra Okaner olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Tuğrul Tülek Bahar’a Katıldı!

Son dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri olan Kızıl Goncalar dizisinde etkileyici bir performans sergileyen Tuğrul Tülek, diziden ayrıldı. Ancak ünlü oyuncu, televizyon ekranlarından uzak kalmadı ve Show TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Bahar’a transfer oldu.Birsen Altuntaş’ın duyurduğu habere göre Tülek, Bahar dizisinde Tuğra Okaner karakterine hayat verecek. Bu karakter, Tolga’nın geçmişinden gelen sürpriz bir isim olarak hikâyeye dahil olacak.

Kızıl Goncalar’a Duygusal Veda

Tuğrul Tülek, Kızıl Goncalar’daki son sahnesinin ardından sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yaptı. Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, “Şunun şurasında kaç seküler kaldı ki? Son foto: Giderken ifşayı basarım abicim… Hepinizi çok seviyorum, hadi ben kaçtım!” ifadelerini kullandı.

328 02 57 41 19 01 16

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız