İrem Helvacıoğlu eşi ve bebeğiyle motosiklet kazası geçirdi. Arkadaşı ve eşi sağlık durumları hakkında açıklama yaptı.
Bağdat Caddesi’nde Korkutan Kaza
Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, eşi Ural Kaspar ve yeni doğan kızı Sora ile İstanbul Bağdat Caddesi’nde motosiklet kazası geçirdi. Edinilen bilgilere göre Erenköy Kantarcı Rıza Sokak çıkışında bir aracın motosiklete çarpmasıyla yaşanan kazada, kontrolden çıkan motosiklet kaldırımda yürüyen Helvacıoğlu ve ailesinin üzerine savruldu.
Helvacıoğlu Yaralandı, Bebeği Kurtuldu
Kazanın ardından ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu yaralandı. Sağlık durumunun merak edilmesi üzerine yakın arkadaşı Sebile Ölmez sosyal medyadan açıklama yaptı. Ölmez, “İrem iyi, bebek evde sapasağlam. İrem’in küçük bir dikişi var, taburcu olacak. Yalan haberlere itibar etmeyin” ifadelerini kullandı.

Kaza Yapan Motosiklet Sürücüsü de Yaralandı
Kazaya karışan motosiklet sürücüsü genç kadının da yaralandığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
İrem Helvacıoğlu’nun Baby Shower Partisi Çok Konuşulacak!
“Hukuki Sürecin Takipçisiyiz”
Ünlü oyuncunun eşi Ural Kaspar, kazanın ardından yaptığı açıklamada, “Şükürler olsun, kızımızın, eşimin ve benim sağlık durumumuz iyi. Hiçbir kusurumuz olmamasına rağmen, sürücülere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hukuki sürecin de takipçisi olacağız” dedi. Kaspar, ayrıca destek veren sağlık çalışanlarına ve dostlarına teşekkür etti.
