Magazin dünyasının konuşulan çiftlerinden Ece Erken ve Sinan Akçıl, sürpriz başlayan ilişkilerini noktaladı. Ayrılığı sosyal medya paylaşımlarıyla duyuran ikili, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
İlişkileri Magazin Gündemine Damga Vurmuştu
Ünlü sunucu Ece Erken ile şarkıcı Sinan Akçıl, bir süre önce İstanbul Havalimanı’nda el ele görüntülenmiş ancak kamuoyuna herhangi bir açıklama yapmamıştı. Sessiz ilerleyen ilişkileri, Erken’in sosyal medya paylaşımıyla duyurulmuştu.
“Eniştem” Diyerek Duyurduğu Aşkı Sosyal Medyada Paylaştı
Ece Erken, daha önce “eniştem” diyerek espriyle yaklaştığı Sinan Akçıl’a olan duygularını şu ifadelerle dile getirmişti:
"Dediniz ki üzer zamana bıraktım. Dediniz ki enişteci :) bana yürümüş, iltifat etmiş, Ece'yi çok sevmek yasaklanmalı demiş canlı yayında tanımadığım bir sanatçıya mesafemi koymuşum... çok gördünüz be :) dediniz ki öleni çabuk unuttun... 3 yıl oldu bunun zamanı nedir var mıdır zamanı... işime, gücüme, evladıma, aşkıma verdim kendimi hor değil hoş görün beni lütfen. Çok mutluyum, en azından şimdilik bırakın mutlu olayım."
Sinan Akçıl: “Aşk Yaşamak Güzel, Korkmayın”
Erken’in duygusal paylaşımının ardından konuşan Sinan Akçıl ise ilişkilerine dair fazla konuşmak istemediğini belirterek şöyle dedi:
“Her şey yolunda, çok fazla konuşmak istemem. Konuşuldukça nazar değiyor. Az konuşulsun, çok yaşansın. Bence bu kadar kurcalamaya gerek yok bazı şeyleri. Herkes istediğini yaşasın, bırakın. Aşklar güzel, yaşansın. Aşk yaşamaktan korkmayın.”
Ayrılık İddialarını Takibi Bırakarak Duyurdular
İkilinin birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakmaları, ayrılık iddialarını gündeme getirdi. Bu gelişmenin ardından ilk açıklama Sinan Akçıl’dan geldi.
Akçıl: “Bu İlişki Ece’yi Hak Etmeyecek Kadar Kısa Sürmedi”
Akçıl, ilişkileriyle ilgili eleştirilere şu sözlerle yanıt verdi:
“İlişkileri 3 gün sürdü diyerek ayakta uyuyanlar, Ece 3 gün sürecek bir ilişkiyi hak etmiyor. Bu 1-2 aydır süren birliktelik bazı fikir ayrılıkları sebebiyle sona ermiş olabilir. Ona ‘enişteci’ diyerek yalan söyleyen gerizekalılar, iftira atıp geçmiş konuları masaya yatıranlar, ilişkiye karşı çıkan bazı fan grupları çok rahatlamasın. Çünkü bu en başta müthiş anneyi ve başarılı kadını her zaman çok güzel hatırlayacağım. Başarılı ve kendi ayakları üzerinde duran kadınları konuşmak yerine takdir edelim. Rusların 'dedikodu cesaret istemez' diye güzel bir sözü vardır, ülkemizdeki bazı tiplere de çok uygun."
Ece Erken: “Tadımı Kaçıran Kimseyi Hayatımda İstemem”
Ayrılık sonrası sessizliğini bozan Ece Erken de sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak şunları söyledi:
“Tadımı kaçıran kimseyi istemiyorum, huzursuzluk veren hiçbir olayın içinde olmak istemiyorum. Bana iyi gelmeyen insanlarla bir arada kalmak istemiyorum. Kaostan, kötülükten, ajitasyondan çok sıkıldım. Yaşasın kendi halindelik, yaşasın sakinlik.”