Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Kumluca | Kumluca Atatürk Stadyumu’nda Çalışmalar Hız Kesmiyor

Kumluca Atatürk Stadyumu’nda Çalışmalar Hız Kesmiyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in geçtiğimiz ay temelini attığı ve 4 etaptan oluşan Kumluca Atatürk Stadyumu projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in geçtiğimiz ay temelini attığı ve 4 etaptan oluşan Kumluca Atatürk Stadyumu projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Kumluca Atatürk Stadyumu’nda Çalışmalar Hız Kesmiyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in geçtiğimiz ay temelini attığı ve 4 etaptan oluşan Kumluca Atatürk Stadyumu projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Projede, güreş, deve güreşi, futbol, konser ve festivaller gibi etkinliklere ev sahipliği yapılacak.

Stadyum Projesi 4 Etapta Tamamlanacak

Stadyum projesi 4 etap şeklinde imal edilecek. Ekiplerin yoğun çalışmalarıyla projenin temel beton imalatları tamamlandı. Birinci etabın kolon betonları döküldü, döşeme betonuna başlandı. Diğer etaplarda ise kolon donatı imalatları hızla devam ediyor.

13 Dönümlük Alan Üzerine İnşa Ediliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kumluca Belediyesi arasında yapılan ortak hizmet projesi ve işbirliği protokolü doğrultusunda hazırlanan tribün projesi, yaklaşık 13 bin 200 metrekare alanın 6 bin 650 metrekarelik kısmına inşa edilecek. Projede, idari alan, tuvalet, engelli tuvaleti, duş, soyunma odaları, depo alanları, enerji odası ve su deposu yer alacak. 2000 metrekare yeşil alana da sahip olan projede, 97 araç kapasiteli otopark da yer alacak.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız