Yeşilbahçe, Şirinyalı ve Demircikara Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeşilbahçe Muhtarı Mehtap Gökçe, 19 Nisan 2026 Pazar günü saat 10.00'da Yalım Park'ta yapacakları "Mahallemizi Temiz Tutuyoruz" kapsamında tüm gönüllüleri etkinliğe davet etti. Gökçe, “Mahallemizin temizliği ve güzelliği hepimizin ortak sorumluluğu. 'Mahallemizi Temiz Tutuyoruz' diyerek çıktığımız bu yolda, hem çevremizi koruyor hem de komşularımızla sanatın ve müziğin İyileştirici gücü altında birleşiyoruz. Tüm mahalle sakinlerimizi bu güzel pazar gününde bize katılmaya davet ediyorum” dedi.

Temizlik sonrası mini konser
Etkinlik, parkın kuzeybatı ucunda kurulacak malzeme istasyonunda gönüllülerin toplanmasıyla başlayacak. Dernek tarafından sağlanacak ekipmanlarla yürütülecek temizlik çalışması, park boyunca kolektif bir şekilde devam edecek. Orta alanda verilecek kısa molanın ardından temizlik, parkın sonundaki toplama noktasında tamamlanacak. Temizlik etkinliği, toplu fotoğraf çekimiyle ölümsüzleştirilecek. Ardından parkta düzenlenecek 3 kişilik mini akustik konser, etkinliğe katılanlara keyifli anlar yaşatacak.
Sağlık Önlemleri Alındı
Etkinlik süresince gönüllülerin sağlığı da unutulmadı. Dernek bünyesindeki iki hekim, temizlik boyunca ilk yardım desteği sağlamak üzere ekipte yer alacak.