Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
31°
Akdeniz Gerçek | Kepez | Sadrazam Kuyucu Murad Paşa Vakfı Arsası 30 Milyonluk İhalede

Sadrazam Kuyucu Murad Paşa Vakfı Arsası 30 Milyonluk İhalede

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, mülkiyeti Sadrazam Kuyucu Murad Paşa Bin Abdüsselam Vakfı'na ait bir taşınmazı daha kat karşılığı inşaat yaptırılmak üzere ihaleye çıkaracağını duyurdu.

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, mülkiyeti Sadrazam Kuyucu Murad Paşa Bin Abdüsselam Vakfı'na ait bir taşınmazı daha kat karşılığı inşaat yaptırılmak üzere ihaleye çıkaracağını duyurdu.

KAYNAK: Banu Yapar
Sadrazam Kuyucu Murad Paşa Vakfı Arsası 30 Milyonluk İhalede

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya'nın merkez ilçelerinden Kepez'de, mülkiyeti Sadrazam Kuyucu Murad Paşa Bin Abdüsselam Vakfı'na ait olan taşınmaz için düğmeye bastı.

Kepez Hüsnü Karakaş Mahallesi'ndeki Arsa Konut Alanına Dönüşüyor

Kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesine konu olan taşınmaz, Hüsnü Karakaş Mahallesi, 3629 Sokak'ta yer alıyor. Resmi tapu kayıtlarında 27061 ada, 12 parsel nolu taşınmaz olarak geçen arsa, 1200 metrekarelik yüzölçümüne sahip.

Mevcut imar durumunda konut alanı fonksiyonuna sahip olan bu arsa üzerinde, 1/50 ölçekli mevcut mimari avan projeye göre inşaat yapılacak. Asgari şartlar kapsamında yapılacak inşaattan zemin katta bulunan 7 nolu asma katlı dükkan ile yine zemin katta bulunan 8 nolu asma katlı dükkanın vakıf mülkiyetine bırakılması gerekiyor. Ayrıca inşaatı üstlenecek taraftan bu dükkanlara ilave olarak 1 milyon TL nakit paranın vakfa alınması şart koşuluyor.

30 Milyonluk İhale İçin Geri Sayım Başladı

Tarihi vakfa ait arsanın tahmin edilen bedel, 30 milyon 182 bin 800 TL olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyenlerin yatırması gereken geçici teminat miktarı ise 905 bin 484 TL olarak duyuruldu. Kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale, 26 Haziran 2026 tarihinde saat 11.00'de Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası 2. Kat Toplantı Salonu'nda yapılacak. İhale ilanı Resmi Gazete'nin 7 Haziran 2026 tarihli sayısında yayımlandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız