Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımına başlanan ve Kemer'de Göynük ile Beldibi mahallelerini birbirine bağlayan Çomaklar mevkisinde yaşayan vatandaşların ulaşımını büyük ölçüde kolaylaştıracak olan köprü çalışması başarıyla tamamlandı. Dere karşı tarafına güvenli geçiş imkânı sunan bu önemli altyapı projesi, bölge halkının hizmetine sunuldu.

Başkan Topaloğlu’ndan Teşekkür Mesajı
Köprünün tamamlanmasının ardından mahalle halkının uzun süredir duyduğu bir ihtiyacın giderildiğini belirten Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, şu ifadeleri kaydetti:
"Çomaklar mevkisinde yaşayan vatandaşlarımız artık köprülerine kavuştu. Uzun süredir ihtiyaç duyulan bu köprü sayesinde vatandaşlarımız derenin diğer tarafına daha güvenli ve kolay bir şekilde geçiş sağlayabilecek. Köprünün Kemerimize kazandırılması noktasında gösterdiği hassasiyet ve desteklerinden dolayı başta Antalya Valimiz Sayın Hulusi Şahin olmak üzere Devlet Su İşleri yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sayın Valimizin desteğiyle ilçemize kazandırılan bu önemli çalışmanın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."