Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Kemer | Kemer Sokakları Meşalelerle Aydınlandı! 19 Mayıs Coşkusuna Dedublüman da Katıldı

Kemer Sokakları Meşalelerle Aydınlandı! 19 Mayıs Coşkusuna Dedublüman da Katıldı

Antalya'nın ilçelerinden Kemer'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı fener alayı ve Dedublüman konseriyle şenlendi.

Antalya'nın ilçelerinden Kemer'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı fener alayı ve Dedublüman konseriyle şenlendi.

KAYNAK: DHA
Kemer Sokakları Meşalelerle Aydınlandı! 19 Mayıs Coşkusuna Dedublüman da Katıldı

Antalya’nın dünyaca ünlü turizm destinasyonu Kemer, ulusal bayramların ruhunu en üst seviyede yaşatan geleneksel etkinliklerinden birine daha ev sahipliği yaptı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ilçede düzenlenen fener alayı ve gençlerin sevgilisi ünlü rock grubu Dedublüman'ın konseri, hem yerel halkı hem de bölgedeki tatilcileri ortak bir coşkuda buluşturdu.

Meşaleler ve Marşlar Eşliğinde 19 Mayıs Yürüyüşü

Kemer Belediyesi tarafından organize edilen kutlamaların ilk ayağını oluşturan fener alayı, akşam saatlerinde Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’ndan büyük bir katılımla start aldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu önderliğindeki korteje, başkan yardımcıları Emin Gül, Semih Top, Mehmet Derya Baytekin, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı.

Ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyen kalabalığa, Kemer Belediyesi Gençlik Orkestra ve Bandosu da çaldığı marşlarla eşlik etti. İlçenin en hareketli noktası olan Liman Caddesi’nden geçen kortej boyunca katılımcılar "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye slogan attı. Yürüyüş Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu.

Dedublüman Sahne Performansıyla Kemer'i Salladı

Fener alayının ardından Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran binlerce genç, gecenin heyecanla beklenen diğer etkinliği için alanı hıncahınç doldurdu. Son dönemin popüler rock gruplarından Dedublüman sahneye çıktı. Ünlü grup, en sevilen şarkılarını Kemerliler için seslendirerek meydandaki enerji seviyesini en üst noktaya çıkardı. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız