Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
19°
Akdeniz Gerçek | Isparta | Isparta’da Tarım Aracı Devrildi! 2 Kişi Can Verdi

Isparta’da Tarım Aracı Devrildi! 2 Kişi Can Verdi

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi öld*, 6 yaşındaki çocuk ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi öld*, 6 yaşındaki çocuk ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Isparta’da Tarım Aracı Devrildi! 2 Kişi Can Verdi

Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Eyüpler Köyü yakınlarında meydana geldi tarım aracı kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi, 6 yaşındaki bir çocuk ise ağır yaralandı. Jandarma ekipleri sabah saatlerinde meydana gelen kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Olkan Turan idaresindeki "patpat" olarak bilinen tarım aracı, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki duvara çarptı ve devrildi.Isparta’da Tarım Aracı Devrildi 2 Ölü

Aynı Aileden 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Kazada, araçta yolcu olarak bulunan Necla Turan (36) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Olkan Turan ile araçta bulunan 6 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak durumu ağır olan Olkan Turan,hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Necla ve Olkan Turan’ın cenazeleri otopsi için hastane morguna kaldırılırken, ağır yaralı çocuğun tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız