Akdeniz Gerçek | Isparta | Isparta’da Şarampole Yuvarlanıp Takla Atan Araçta 2 Yaralı!

Isparta’da Şarampole Yuvarlanıp Takla Atan Araçta 2 Yaralı!

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, şarampole savrulduktan sonra refüje çarpıp takla attı. Kazada sürücü ile eşi yaralandı.

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, şarampole savrulduktan sonra refüje çarpıp takla attı. Kazada sürücü ile eşi yaralandı.

Isparta’da Şarampole Yuvarlanıp Takla Atan Araçta 2 Yaralı!
KAYNAK: İha

Kaza, öğle saatlerinde Isparta'nın Yalvaç ilçesi Abacılar Mahallesi Elitlik mevkiinde meydana geldi. C.T.Ş. yönetimindeki 32 AAY 642 plakalı otomobil, Yalvaç merkeze doğru seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

akdenizgercekispartada-sarampole-yuvarlanip-takla-atan-aracta-2-yarali2.webp

Araç Çam Ağaçlarını Devirdi

Şarampole savrulan otomobil, refüje çarpıp takla attıktan sonra çam ağaçlarını devirerek durabildi. Kazada sürücü C.T.Ş. ile yanında bulunan eşi S.Ş. yaralandı.

akdenizgercekispartada-sarampole-yuvarlanip-takla-atan-aracta-2-yarali4.webp

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralılar, Yalvaç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çiftin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız