Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) koordinesinde ve Eğirdir Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, SHMYO Fuaye Alanı'nda gerçekleştirildi. Kampüs yaşamını sportif faaliyetlerle renklendirmek ve gençleri aktif yaşama teşvik etmek amacıyla düzenlenen organizasyonda, floor curling branşı uygulamalı olarak anlatıldı.

Öğrencilerden Tam Not
Eğirdir Gençlik ve Spor Müdürü Özlem Kafadar Toğar ve ekibi tarafından gerçekleştirilen tanıtımda, öğrenciler bu stratejik spor dalının kurallarını kısa sürede kavrayarak sahaya çıktı. Okul Müdür Yardımcısı Öğr. Üyesi Faruk Yaşar Gürdal, etkinliğin çok verimli geçtiğini belirterek, "Öğrencilerimizle güzel bir mücadele ortamı oluştu. Oyunu çok kısa sürede öğrendik. Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bu değerli hizmetleri için teşekkür ediyoruz," dedi.

"Köyümden Şampiyon Çıkar" Projesi Yayılıyor
Etkinliğin, ilçede yürütülen geniş kapsamlı bir projenin parçası olduğunu ifade eden İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özlem Kafadar Toğar , "'Köyümden Şampiyon Çıkar' projemiz çok güzel ilerliyor. Köylerimizdeki çalışmaları tamamladık, şimdi ilçe merkezinde birkaç okulumuz kaldı. Üniversite öğrencilerimizin de bu sporla tanışmasını, farklı branşları görmesini istedik. Aldığımız geri dönüşler bizi oldukça mutlu ediyor." Sözleriyle aktardı.
Isparta'nın Eğirdir ilçesinde gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla düzenlenen bu tür etkinliklerin, farklı branşlarla devam edeceği bildirildi.
Eğitim Emekçileri Ayakta: Antalya’da Fatma Nur Öğretmen İçin Adalet Çığlığı
Antalya’dan 8 İle Yayılan Bahis Operasyonu: 65 Gözaltı, 26 Tutuklama
Antalyalı Turizmcilerin ITB Berlin Çilesi: Fuar Girişinde Saatlerce Bekletildiler