Akdeniz Gerçek | Hatay | İmkânsızlıklara Meydan Okuyan Süreyya'nın Antrenör Ve Saha Hayali!

İmkânsızlıklara Meydan Okuyan Süreyya'nın Antrenör Ve Saha Hayali!

Hatay'ın Kumlu ilçesinde antrenman sahası ve antrenörü bulunmayan 11 yaşındaki Süreyya Kandemir, toprak ve asfalt yollarda kendi imkanlarıyla çalışarak büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

Hatay'ın Kumlu ilçesinde antrenman sahası ve antrenörü bulunmayan 11 yaşındaki Süreyya Kandemir, toprak ve asfalt yollarda kendi imkanlarıyla çalışarak büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

İmkânsızlıklara Meydan Okuyan Süreyya'nın Antrenör Ve Saha Hayali!
KAYNAK: İHA

 Hatay'ın Kumlu ilçesinde yaşayan ve koşu sporuyla ilgilenen 11 yaşındaki Süreyya Kandemir, imkansızlıklara rağmen gösterdiği azimle dikkat çekiyor. İlçede spor altyapısının yetersizliği nedeniyle çalışmalarını asfalt ve toprak yollarda sürdüren genç yetenek, ulusal düzeyde ülkeyi temsil etmenin hayalini kuruyor.

İl merkezindeki yarışmada üçüncülük elde etti

Geçtiğimiz yıllarda antrenörü aracılığıyla sporla tanışarak koşmaya başlayan Süreyya, kısıtlı imkanlarına rağmen il merkezinde düzenlenen yarışmalara katılarak üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı. Ancak Kumlu'da koşu sahasının bulunmaması ve antrenörünün kalmaması, çalışmalarını oldukça zorlaştırıyor.

"Şehrimi ve Türkiye'yi temsil etmek istiyorum"

Zor şartlar altında kendi kendini geliştirmeye çalışan küçük sporcu, en büyük destekçisinin yine kendi inancı olduğunu belirtti. Süreyya Kandemir, yaşadığı süreci şu sözlerle aktardı:

"Kendimi geliştirmek için bu yollarda koşuyorum. Bir antrenörüm olmasını isterim. Şehrimi temsil etmek, başarı elde etmek istiyorum ve Türkiye'yi temsil etmek istiyorum. Ben burada tek başıma çalışarak kendimi hızlandırmaya çalışıyorum ama antrenörüm olsa daha iyi olur."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız