Antalya'da görev yapan gazeteciler ve AGC üyeleri gezi organizasyonunda bir araya geldi. Geziye katılanlar, ilk olarak Konyaaltı ilçesi Aşağıkaraman Mahallesi’ndeki Kapuz Kanyonu'nu ziyaret etti. Kanyonun doğal güzelliğini seyreden gazeteciler ile aileleri, bölgede fotoğraf çektirdi. Yoğun iş temposu arasında doğada yürüyüş yaparak stres atan gazeteciler ve aileleri yürüyüşün ardından Büyük Çaltıcak Koyu'na geçerek mesire alanında pikniğe katıldı. Grup Gün'ün şarkılarının renk kattığı gezide, basın mensupları gönüllerince eğlendi. Piknik alanında gerçekleştirilen törende AGC Başkanı İdris Taş ve KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, gezinin ulaşım sponsoru Konyaaltı Belediyesi ve Has Okulları’na teşekkür ederek, yemek hizmeti veren Marka Catering sahibi Murat Gerdan’a,  PEGAS Büyük Çaltıcak İşletme Müdürü Recep Alemdar’a, Aktüel Organizasyon sahibi Mehmet Okan Kaya’ya ve Aktur Lunapark işletmecisi Emin Etke’ye plaket verdi.

 

 “ZOR MESLEK”

    Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, burada yaptığı konuşmada, gazetecilerin zor bir mesleği yerine getirdiğini vurguladı. Gazetecilerin kamu görevi ifa ettiğine dikkati çeken Taş, "Gazeteciler, mesai mefhumu gözetmeksizin zor ve meşakkatli bir görevi yerine getiriyor. Meslektaşlarımızın yoğun, bir o kadar yorucu bir hayatı olduğu için böylesi organizasyonları önemsiyoruz. Bu tür etkinliklerle üyelerimiz ve aileleriyle sık sık bir arada olmayı planlıyoruz” dedi. Taş konuşmasının sonunda geziye katkılarından dolayı KONYSİAD yöneticilerine teşekkür etti.

 

KENTİN TANINIRLIĞINA DESTEK

    KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan da gazetecileri Konyaaltı'nın saklı güzelliği Kapuz Kanyonu ile buluşturmak istediklerini söyledi. Kanyonun daha fazla bilinmesi için çaba gösterdiklerini ifade eden Kaplan, kentin tanınırlığının artmasına verdikleri destekten dolayı gazetecileri kutladı. Gazeteciler ve aileleri, programın son kısmında Aktur Lunapark'taki eğlence araçlarıyla unutulmaz anlar yaşadı. Lunaparkta yer alan “Antalya'nın Kalbi” adı verilen 90 metre yüksekliğe sahip dönme dolaba da binenler, kenti kuş bakışı görme fırsatını yakaladı.

 

Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim