Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, DEM Parti’nin “onurlu barış” ifadesini içeren açıklamasına sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özcan, ter*rle mücadelenin tavizsiz sürmesi gerektiğini belirterek, “Ben ter*r örgütü ile onurlu barış istemiyorum!” dedi.

“Şehitlerle Teröristleri Aynı Kefeye Koymak Utanç Verici”

DEM Parti’nin yaptığı açıklamada “onurlu barış” ifadesinin kullanılması üzerine eleştirilerini dile getiren Tanju Özcan, bu ifadelerin şehitlerle teröristleri aynı zeminde göstermeye çalıştığını savundu.
Özcan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“DEM Parti açıklama yapmış, ‘onurlu barış’ demiş! Terörist ile şehitleri aynı kefeye koymuştur! Yazıklar olsun bu ezik terör sevicilere ve onlara yol verenlere!”

“Kayıtsız Şartsız Teslim Olmaları Gerekir”

Tanju Özcan, terörle müzakereyi reddederek, devletin tavizsiz duruş sergilemesi gerektiğini savundu.

“Ben terör örgütü ile onurlu barış istemiyorum. Kayıtsız şartsız Türk Devleti’ne teslim olmalarını, affedilmeleri bir yana, sarı poşetle toplu olarak mezara konulmalarını diliyorum,” diyen Özcan, devletin hainle barış yapmayacağını vurguladı.

İşte o paylaşım

Ekrem İmamoğlu’ndan Gençlere Mesaj: “Hazırlanın, Büyük Bir Yolculuğa Çıkıyoruz”
Ekrem İmamoğlu’ndan Gençlere Mesaj: “Hazırlanın, Büyük Bir Yolculuğa Çıkıyoruz”
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi