Kepez Belediyesi’nin, 4 ayrı salonuyla kentin kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sunan DokumaPark Modern Sanatlar Galerisi’nde, yeni yılın ilk sergisi açıldı. Ressam ve akademisyen Oğuz Yurttadur’un ‘Yolculuk’, heykel sanatçısı Selin Aral’ın ‘Karın Ağrısı’ ve ressam Mehmet İçöz’ün ‘Günlük’ isimli sergileri, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Pandemi tedbirleri alınarak gerçekleştirilen açılışta bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, üç sanatçının birbirinden kıymetli eserlerinin yer aldığı serginin, Antalyalıları güzel bir estetikle buluşturacağını söyledi.


KEPEZ’İ GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

Belediyeden verilen bilgiye göre DokumaPark Modern Sanatlar Galerisi’nin, salgın sürecinde kültür ve sanat etkinliklerini düzenlemede sınırlı şekilde hareket ettiğini aktaran Başkan Tütüncü, “Galerimiz, salgının en zor günlerinde sanatçılarımıza destek olma ve onları sanatseverlerle buluşturma; şehre ihtiyaç duyduğu estetik duyguları sunan bir mekân olarak faaliyetine devam etme konusunda büyük bir titizlik gösterdi” dedi.  

 


26 ŞUBAT’A KADAR GEZİLEBİLECEK
ARTSÜREM’in katkılarıyla gerçekleştirilen sergide, Selin Aral’ın heykel, Oğuz Yurttadur’un akrilik boya ile yaptığı resimler ile Mehmet İçöz’ün, yağlı boya çalışmaları sergileniyor.
Sanatseverler, DokumaPark Modern Sanatlar Galerisi’ndeki sergiyi 26 Şubat’a kadar gezebilecekler.  


Başkan Hakan Tütüncü, birbirinden değerli eserlerini Antalyalılarla paylaşmalarından dolayı sanatçılara teşekkür etti.

Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim